20. 10. 2011

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Mitchel Musso, 20-ročný herec známy najmä pre stvárnenie jedného z kamarátov hlavnej postavy seriálu Hannah Montana (2006), sa ocitol v nedeľu ráno v rukách polície. Hliadka v meste Burbank ho totiž zatkla za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. Ako informoval tamojší denník Burbank Leader, Musso, ktorý v spomínanom seriáli s Miley Cyrus v hlavnej úlohe stvárňuje Olivera Okena, nevenoval pozornosť inštrukciám policajta, keď prechádzal cez miesto, kde sa krátko predtým stala dopravná nehoda. Herec musel následne na krajnici odstaviť svoj mercedes, v ktorom sa viezol sám, a podstúpiť test triezvosti. V krvi mal údajne viac ako povolený limit 0,8 promile alkoholu, nehovoriac o tom, že v USA je zakázané piť alkohol ľuďom, ktorí nedosiahli vek 21 rokov. Polícia ho napokon prepustila po tom, ako vyplatil kauciu vo výške päťtisíc amerických dolárov (v prepočte približne 3 660 eur). Informácie pochádzajú z webovej stránky http://www.hollywoodreporter.com/

© 2011, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.

Približne na hodinu a pol paralyzoval včera činnosť ruskej tlačovej agentúry Interfax požiar v jej centrále v Moskve. Počas tejto doby agentúra nevydávala žiadne správy. Pri požiari nebol nikto zranený, oznámila konkurenčná agentúra ITAR-TASS. Hasičom sa plamene podarilo rýchlo uhasiť. Predtým evakuovali 30 zamestnancov. Požiar vznikol počas rekonštrukcie reklamných tabúľ na streche štvorposchodovej budovy, v ktorej agentúra sídli. Agentúra Interfax bola založená v roku 1989 a informuje predovšetkým o dianí v Rusku a krajinách bývalého Sovietskeho zväzu.

Copyright © TASR 2011