18. 12. 2011

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

Moderátorka Ľubomíra Oravová v relácii TA 3 V politike 18. decembra privíta týchto hostí : Ján Figeľ, predseda KDH a Robert Fico, predseda Smeru-SD . Témou je Situácia v zdravotníctve, platy lekárov, zastavenie transformácie nemocníc, budúcnosť štátneho rozpočtu, priority strán do volieb. Uplynulý rok v spoločnosti, dôsledky krízy a hodnota vzťahu politikov s občanom z pohľadu cirkvi zhodnotí bratislavský arcibiskup Stanislav Zvolenský.

V nedeľnej diskusnej relácii O 5 minút 12 na Jednotke STV sa moderátorka Marta Jančkárová bude pýtať predsedníčky vlády SR Ivety Radičovej, predsedu KDH Jána Figeľa a predsedu Smeru-SD Roberta Fica. Témy: Vyššie platy pre lekárov i zrušenie transformácie nemocníc sú realitou. Aké budú dôsledky naplnenia požiadaviek lekárov? Horúcou témou je tiež osud eura, ktoré sa prepadáva aj po minulotýždňovom summite v Bruseli. Aké boli zlomové okamihy v politike v tomto a čo nás čaká v budúcom roku?

Hosťom Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 18. decembra bude predsedníčka vlády SR Iveta Radičová. Témami sú. Aktuálna politická situácia a Osud eurozóny.