15. 1. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA. INÍ NEBOLI ?

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
INÍ NEBOLI ?

V nedeľňajšej relácii V politike budú hosťami Alžbety Vlkovej minister vnútra a podpredseda strany KDH Daniel Lipšic a minister hospodárstva a podpredseda strany SaS Juraj Miškov. Témy: kauza Gorila, povolebná spolupráca.

Kauza Gorila po počiatočných rezervovaných reakciách politikov vyústila až do odvolania predsedníčky Fondu národného majetku Anny Bubeníkovej. Ovládajú Slovensko finančné skupiny? Dočká sa verejnosť vyšetrenia prípadu údajných prepisov a v prípade potvrdenia aj vyvodenia zodpovednosti voči všetkým aktérom? Sledujte duel podpredsedu Kresťanskodemokratického hnutia, ministra vnútra SR Daniela Lipšica a podpredsedu strany Sloboda a Solidarita, ministra hospodárstva SR Juraja Miškova – v nedeľu o 11:55 na Jednotke STV v relácii O 5 minút 12 s Martou Jančkárovou.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácií Na telo tentokrát budú: minister vnútra Daniel Lipšic (KDH) a predseda SaS Richard Sulík. Hostia budú s moderátorkou diskutovať v 2 samostatných blokoch na témy: 1) Kauza Gorila a 2) Predvolebná atmosféra.