19. 5. 2012

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS





Americký herec Will Smith dal facku ukrajinskému reportérovi, ktorý sa ho pokúsil pobozkať na ústa. Incident sa stal na červenom koberci počas slávnostnej premiéry snímky Muži v čiernom 3 (2012) v Moskve, pričom ho zachytila kamera. Herec muža, ktorý ho už stihol pobozkať na obe líca, najprv nahnevane odtlačí a následne ho udrie. "Môže byť rád, že som mu nevrazil päsťou," povedal 43-ročný Smith, ktorý pokojne ďalej rozdával autogramy a poskytoval rozhovory.
Rodák z Philadelphie svoju kariéru v šoubiznise začínal ako rapper. V roku 1985 spolu s kamarátom Jeffreym Townesom založil hip-hopové duo DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince, ku ktorému sa neskôr pridal Clarence Holmes. Za svoju tvorbu si dokonca vyslúžili dve prestížne ocenenia Grammy. V roku 1990 Smith podpísal zmluvu s televíziou NBC, ktorá sa rozhodla vysielať jemu na telo napísaný sitcom The Fresh Prince of Bel-Air (1990–1996). Ten odštartoval jeho úspešnú hereckú kariéru. Prvé dôležité úlohy prišli s drámou Six Degrees of Separation (1993) a akčnou komédiou Bad Boys (1995) a Smith sa postupne vypracoval na kritikmi oceňovaného herca, ktorý má na konte desiatky finančne mimoriadne úspešných filmov. Diváci ho poznajú ako agenta J zo série akčných sci-fi komédií Muži v čiernom (1997, 2002, 2012) či snímok Deň nezávislosti (1996), Verejný nepriateľ (1998), Wild Wild West (1999), Legenda o slávnom návrate (2000), Ja, robot (2004), Som legenda (2007) alebo Hancock (2008). V romantickej komédii Hitch: Liek pre moderného muža (2005) pomáha mužom získať ženy ich snov, kým v dráme Sedem životov (2008) sa rozhodne odčiniť svoje hriechy tak, že sa obetuje pre siedmich ľudí. Za výkon v snímkach Ali (2001) a Šťastie na dosah (2006) si vyslúžil nominácie na Oscara i Zlatý glóbus. Neprestal sa venovať ani hudbe - na konte má štyri úspešné sólové albumy, pričom zatiaľ posledný Lost and Found vyšiel v roku 2005. Medzi jeho najznámejšie hity patria skladby Gettin' Jiggy wit It, Miami či Wild Wild West. Will Smith je ženatý s herečkou Jadou Pinkett-Smith, s ktorou má dve deti. Má tiež syna Treya z predošlého manželstva.
Informácie zverejnila webstránka www.tmz.com.






Americká modelka, herečka, spisovateľka a aktivistka Jenny McCarthy sa po 19 rokoch opäť vyzlečie pre Playboy. Tridsaťdeväťročná bývalá priateľka herca Jima Carreyho sa objaví v letnej edícii pánskeho časopisu, čo jej hovorca potvrdil pre magazín People.
Jenny McCarthy pózovala pre Playboy v roku 1993. Neskôr sa stala Playmate roka. Blondína tým odštartovala svoju televíznu a filmovú kariéru, v rámci ktorej si zahrala vo viac ako tridsiatich filmoch, seriáloch a televíznych reláciách. Objavila sa napríklad v horore Vreskot 3 (2000), komédii Scary Movie 3 (2003) či v seriáloch Dva a pol chlapa (2003) a Volajú ma Earl (2005). Jej najnovším projektom je moderovanie druhej série reality šou Love in the Wild, ktorú začnú vysielať 7. júna na NBC. McCarthy, ktorá má z manželstva s hercom a režisérom Johnom Mallorym Asherom desaťročného autistického syna Evana Josepha, v súčasností randí s 33-ročným hráčom amerického futbalu Brianom Urlacherom.
Informácie zverejnila webová stránka people.com.


Z obľúbeného seriálu z nemocničného prostredia Klinika Grace (2005) odchádzajú dve herečky - Chyler Leigh a Kim Raver. Po odvysielaní dramatickej záverečnej časti ôsmej série, v ktorej havaruje lietadlo s lekármi z nemocnice Seattle Grace Mercy West, to na Twitteri potvrdila autorka seriálu Shonda Rhimes. V záverečnej epizóde pod troskami lietadla zomrela Lexie Grey (Leigh) a Teddy Altman (Raver) prijala miesto v inej nemocnici, pričom aj niekoľko ďalších postáv naznačilo svoj odchod.
"Finále sa mi písalo neuveriteľne ťažko. Bolo mi z toho zle a bola som veľmi smutná. Túto sériu sme ukončili bez toho, aby sme vedeli čokoľvek o budúcnosti. Okrem dvoch vecí - vieme, že dávame zbohom mojim dvom obľúbeným ľuďom. Viem, že koniec tejto sezóny divákov v mnohom prekvapil a odchod Kim Raver je práve jedným z tých veľkých prekvapení. Ale Kimine možnosti v seriáli sa vyčerpali a bola pripravená poskytnúť Teddy Altman potrebnú dovolenku," uviedla Rhimes, pričom herečku označila za vtipnú, talentovanú a príjemnú. Tragický koniec Lexie autorka Kliniky Grace považuje za veľmi náročné rozhodnutie. "Ale bolo to rozhodnutie, ku ktorému sme s Chyler dospeli spolu. Čo sa mňa týka, Chyler navždy ostane súčasťou Shondaland rodiny a neviem sa dočkať toho, ako s ňou budem v budúcnosti pracovať," vysvetlila. "Napísala by som viac, ale úprimne, som príliš smutná. Nemám rada, keď sa život mihnutím oka zmení a minca sa otočí," dodala Rhimes, ktorá stojí i za spin-offom Kliniky Grace Private Practice (2007) a seriálom Scandal (2011).
Seriál Klinika Grace sa odohráva v nemocnici Seattle Grace Mercy West, kde najprv ako stážistka a neskôr ako rezidentka pôsobí jeho hlavná hrdinka a rozprávačka Meredith Grey v podaní Ellen Pompeo. Podľa portálu Deadline.com Pompeo i jej seriálový manžel Patrick Dempsey (Derek Shepherd) a herci Sandra Oh (Cristina Yang), Justin Chambers (Alex Karev), James Pickens, Jr. (Richard Webber) i Chandra Wilson (Miranda Bailey) už podpísali nové zmluvy a to dokonca na ďalšie dve sezóny. Otázny však ostáva osud Erica Danea (Mark Sloane), Sary Ramírez (Callie Torres), Kevina McKidda (Owen Hunt), Jessicy Capshaw (Arizona Robbins), Sarah Drew (April Kepner) a Jesseho Williamsa (Jackson Avery). Zatiaľ nie je známe, kedy sa Klinika Grace vráti na obrazovky.
Informácie zverejnila webstránka www.hollywoodreporter.com.

© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.



Telo uneseného a mučeného mexického novinára, píšuceho o organizovanom zločine a pašovaní drog, sa našlo pri ceste v meste Empalme v mexickom štáte Sinaloa. Informovala o tom v noci nadnes tlačová agentúra AP.

Marca Antonia Ávilu Garcíu (39) uniesli vo štvrtok v meste Ciudad Obregón traja maskovaní ozbrojenci, kým čakal na umytie svojho vozidla. Jeho telo bolo nájdené v igelitovej taške aj s odkazom od drogového kartelu. Znenie odkazu však mexická prokuratúra nezverejnila.
Reportér písal o organizovanom zločine pre noviny Diario Sonora de la Tarde a pre El Regional. Často sa venoval téme pašovania drog, ale nikdy drogové kartely nemenoval a nerobil investigatívnu žurnalistiku. Patril k najskúsenejším novinárom oboch periodík. Jeho nadriadení nevedeli uviesť, či dostal nejaké vyhrážky.



Copyright © TASR 2012