18. 3. 2013

JOJ NEWS

JOJ NEWS





Televízia JOJ dnes požiadala o licenciu na novú stanicu s názvom WAU. Začať vysielať by mala 15. apríla, agentúru SITA o tom informoval hovorca TV JOJ Jozef Gogola. Presný štart tretej stanice zo skupiny JOJ, ktorá má rozšíriť ponuku komerčných televízií JOJ a PLUS, doteraz známy nebol. WAU nemá divákom priniesť spravodajstvo a publicistiku a lifestyle, tak ako JOJ avizovala vlani, ale najmä programy zamerané na životný štýl a zábavu.
"Hneď od začiatku by mala stanica vysielať niekoľko vlastných pôvodných programov v premiére," informoval ďalej vedúci PR TV JOJ Gogola. Podľa generálneho riaditeľa TV JOJ Františka Borovského sa chcú "výrazne odlíšiť od konkurencie, ktorá na svojej ženskej stanici oslovuje skôr starších divákov, našou prioritou sú reklamne atraktívnejšie mladé ženy."
"Televízia WAU bude svoj program s claimom - 'po čom ženy túžia' primárne cieliť na mladé, moderné a mestské ženy, na svoje si však prídu aj moderní muži," informovala JOJ v tlačovej správe. Prinesie rôzny typy reality šou, magazíny pre mladšie ženy a tiež seriály, ako napríklad Kosti, či tituly z produkcie TV JOJ Odsúdené či Nevinní. WAU ponúkne aj relácie o bývaní, varení, nakupovaní, o svadbách, prípravách na rodičovstvo, o životnom štýle, chudnutí, či o plastických operáciách. Doplní ich denné spravodajstvo zo šoubiznisu v relácii TOP STAR, ktorá sa bude vysielať iba na stanici WAU.
TV JOJ vstúpila na televízny trh v marci 2002, stanica PLUS začala vysielať v októbri 2008.

© 2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.