14. 4. 2013

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
 
 
V relácii TA3 V politike 14. apríla 2013 Ľuba Oravová prívíta týchto hostí : Dušan Čaplovič, minister školstva (Smer-SD) a Martin Fronc, bývalý minister školstva a poslanec NR SR (KDH) . Témy: Situácia v školstve – správa o stave, financovanie školstva, platy učiteľov, optimalizácia siete škôl, obmedzenie výberu, iniciatíva opozície na odvolanie ministra školstva .

 



Témou najbližšieho vydania diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 14. apríla 2013 o 11.55 na Jednotke bude správa o stave školstva na Slovensku (východiská a priority) a návrh opozície na odvolanie ministra školstva Dušana Čaploviča.  Hosťami programu budú minister školstva, vedy, výskumu a športu Dušan Čaplovič (Smer-SD) a poslanec NR SR, bývalý minister školstva Martin Fronc (KDH).
 

 
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 14. apríla 2013 budú: V 1. časti predseda SaS Richard Sulík a predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo Téma: Rozdelenie síl u opozície .
V 2. časti minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) a poslanec NR SR Radoslav Procházka. Téma: Návrh na odvolanie ministra školstva Dušana Čaploviča.