7. 5. 2013

JOJ NEWS

JOJ NEWS

 




Reality šou Vyvolení, ktorá sa po prvý raz objavila vo vysielaní televízie Joj na jeseň 2005, sa vráti na televízne obrazovky v novej podobe. Vyvolení - Dom snov je licencovaná šou, ktorá vychádza z pôvodného úspešného formátu, súťažiacich však z vily presúva do reálneho domu, ktorý je zároveň hlavnou výhrou pre víťaza.
Štrnásť finalistov to však nebude mať jednoduché, svoj "dom snov" si totiž budú musieť svojpomocne zrekonštruovať. Na rozdiel od pôvodných sérií Vyvolených, v ktorých mohli diváci a diváčky sledovať len vzťahy a charaktery súťažiacich, ktorých úlohou bolo prežiť a vydržať, v novej sérii pôjde o viac. Prácou budú musieť dokázať, že zvládnu aj ťažkú manuálnu aj organizačnú prácu, technické zručnosti, dokážu riadiť, rozhodovať, komunikovať a dokážu do spoločného projektu presadiť svoje videnie a robiť veci tak, aby výsledný stav domu čo najviac uspokojil ich predstavy.
"Na slovenské obrazovky sme sa rozhodli vrátiť šou, ktorá má svoje meno a ktorá patrila k tomu absolútne najúspešnejšiemu v rámci formátov reality šou. Našim divákom Vyvolených prinesieme v novej podobe, ktorá bude mať premiéru práve na našich obrazovkách," povedal generálny riaditeľ TV Joj František Borovský.
V týchto dňoch spustila televízia nábor do novej reality šou. Prihlásiť sa môže každý vo veku nad 18 rokov prostredníctvom internetovej stránky vyvoleni.joj.sk, e-mailom alebo zaslaním prihlášky poštou.
Informácie agentúre SITA poskytol vedúci PR TV Joj Jozef Gogola.

 

©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.