9. 5. 2013

TASR NEWS

TASR NEWS




Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk má za sebou ďalší rekordný mesiac. V apríli 2013 portál Teraz.sk podľa AIMmonitora navštívilo 270.090 reálnych užívateľov.
„Sme radi, že aj čísla AIMmonitora, do ktorého sme vstúpili koncom marca, potvrdili, že o rýchle, verejnoprávne a nebulvárne spravodajstvo je medzi ľuďmi obrovský záujem,“ povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník. Zároveň zdôraznil, že v máji má jeden z najmladších spravodajských portálov na Slovensku ambíciu prekonať 300-tisícovú hranicu reálnych užívateľov.
„Verejne auditovaná návštevnosť nášho portálu Teraz.sk ukázala, že za 13 mesiacov sme vybudovali silný spravodajský web,“ zdôraznil Rezník a dodal, že v návštevnosti nie sú započítané čísla z mobilných aplikácií Teraz.sk, ktoré má stiahnutých viac ako 35.000 užívateľov.
V apríli rástli aj ďalšie projekty TASR – portál Webmagazin.sk a Školský servis.sk. Webmagazín podľa štatistík AIMmonitora zaznamenal 69.322 návštevníkov a Školský servis 36.795 návštevníkov.

Copyright © TASR 2013