10. 5. 2013

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA


"Takhle to nikdy nebylo. Šest set tisíc nezaměstnaných, zatímco vláda si žije v luxusu a utácí peníze náš všech za nesmyslné projekty. Je to ostuda. Být mladší, vrátím se do politiky a ty pantáty ze Strakovky vymetu, to mi věřte!"
Milouš Jakeš

"Chcem navrhovateľa charakterizovať ako notorického klamára. Lipšic nebol vyšetrovateľ, nebol prokurátor ani minister vnútra a vyrobil prepis, ktorý neexistuje. Chodil na hokej s mafiánmi, takže musí mať kontakty na mafiu. Ja tvrdím, že má kontakty na kosovsko-albánsku mafiu, lebo ináč, ako mohol prísť k tomu, že existuje Sadiki, keď do spisu nemohol ísť. Urobil taký prepis, ako keby ste urobili z britskej libry falzifikát, kde by ste namiesto britskej kráľovnej dali amerického prezidenta, chýbala by tam vodotlač a rok vydania by bol 2050 a vydávali by ste to za britskú libru. Toto urobil Lipšic, teda prepis, ktorý dátumovo nesedí, a predložil ho do parlamentu."
Štefan Harabin


"Boli sme pripravení, ale vyzeralo to, ako by sme na to neboli pripravení. Začiatok zápasu budeme musieť zmeniť a byť pripravení."
Branislav Mezei

"Jako přímo zvolený prezident nebudu strojem na podpisy. Pokud chcete úředníka, který si navleče klotové rukávy, podepíše příslušné listiny, aniž by je četl, dobře se naobědvá a potom usne, tak jste si měli zvolit někoho jiného."
Miloš Zeman