26. 11. 2013

RTVS NEWS

RTVS NEWS




Tvorivý a kreatívny prístup, ktorý so sebou priniesli zmeny na Sekcii marketingu a komunikácie RTVS, si našiel svoje miesto aj pri príprave komunikačného konceptu nového Počasia RTVS. Nasvedčuje tomu aj spot z krásneho tatranského prostredia, ktorý sa s novými tvárami Počasia nakrúcal priamo na Lomnickom štíte.
Komunikačná kampaň odštartovala úvodnou časťou, ktorá predznamenáva príchod vynovenej relácie Počasie. Na motív klasickej skladby skladateľa Antonia Vivaldiho Štyri ročné obdobia pripravil kreatívny tím pútavý zostrih série obrazov, zachytávajúcich obdobia roka v plnej nádhere.
Na úvodnú časť kampane nadväzuje imidžový spot, jeho kreatívny koncept vznikal v interných kapacitách tímu riaditeľky Sekcie marketingu a komunikácie RTVS Daši Matušíkovej a pod vedením kreatívneho riaditeľa Milana Prekopa. Autorom textovej časti kampane je senior copywriter Róbert Bunča, nezameniteľné zábery pozorným okom kamery zhotovil kameraman Laco Janošťák so svojím tímom a koordináciu realizácie spotu zabezpečila Dominika Šulková.
„V komunikačnom koncepte predstavujeme nové moderátorské tváre profesionálov zo SHMÚ, s ktorými sa budú naši diváci pravidelne vo vysielaní televízie a rozhlasu stretávať. Prepojili sme ich s jedným z najzaujímavejších meteorologických bodov na Slovensku - Lomnickým štítom. Divákom v spote približujeme tiež nosné piliere nového Počasia RTVS v podobe výnimočných informácií, ktoré sa z našej predpovede budú môcť dozvedieť,“ povedala riaditeľka Sekcie marketingu a komunikácie RTVS Daša Matušíková.
Nové Počasie RTVS v spolupráci so Slovenským hydrometeorologickým ústavom sa na obrazovkách objaví už v najbližších dňoch. Spot k novému Počasiu RTVS si môžete pozrieť tu: http://youtu.be/0JjKkivxgZw.
O úpravu vlasov meteorológov sa postaral profesionálny kaderník Ján Molnár, ktorý dnes patrí medzi slovenskú špičku v oblasti vlasového dizajnu. Oblečenie zabezpečila jedinečná značka pánskej módy Otto Berg a pochádza z aktuálnej kolekcie jeseň/zima 2013.