15. 4. 2014

Konferencia Megatrendy a médiá

Konferencia Megatrendy a médiá

Konferenciu Megatrendy a médiá s hlavnou témou Komunikačné polia v mediálnom priestore otvorili dnes v priestoroch Smolenického zámku. Pozvanie na konferenciu prijal britský fotograf, filmár a autor cestopisov Nick Danziger, riaditeľ hustonskej školy filmu a digitálnych médií na univerzite v Galway profesor Rod Stoneman, vystúpia aj slovenskí akademici, ale aj odborníci z Česka, Poľska a Rumunska. Podujatie organizuje Fakulta masmediálnej komunikácie Univerzity svätých Cyrila a Metoda (FMK UCM) v Trnave.
,,Veľmi nás teší, že aj tento rok navštívi našu konferenciu niekoľko významných odborníkov a osobností. V jednej zo sekcií budú môcť účastníci konferencie diskutovať s trojicou českých hostí, ktorými sú novinár a spisovateľ Karel Hvížďala, moderátor a redaktor Václav Moravec a redaktor Daniel Anýž,“ povedala Dana Petranová, dekanka fakulty masmediálnej komunikácie.
Súčasťou dvojdňovej konferencie bude odovzdávanie ocenenia Granátové jablko Mariána Matyáša, predstavenie nového čísla vedeckého časopisu Communication Today, nového čísla kreatívneho almanachu Muuza 2014 a predstavenie novozaloženého výskumného centra International Institute of Interdisciplinary Research.
Agentúru SITA o otvorení konferencie informovala Zuzana Fellnerová z FMK UCM v Trnave

©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.