15. 4. 2014

RTVS NEWS

RTVS NEWS

RTVS prichádza s unikátnou online aplikáciou na Facebooku, vďaka ktorej bude generálny riaditeľ priamo komunikovať s fanúšikmi RTVS a naživo odpovedať na ich otázky
Prvé otázky fanúšikov Václav Mika zodpovie už v stredu 16. apríla od 10:30, ľudia však majú možnosť zasielať otázky aj v predstihu. Zapojiť sa do diskusie môžu prostredníctvom webovej adresy https://vaclavmika.rtvs.sk/ a jednoduchým spôsobom sa generálneho riaditeľa opýtať naozaj na čokoľvek.
Cieľom aplikácie je čoraz intenzívnejšie pokrývať online priestor, ako aj priestor sociálnych sietí a tým sa viac otvoriť aj mladej generácii divákov a poslucháčov. Online diskusie s generálnym riaditeľom by mali prebiehať pravidelne každú druhú stredu v dopoludňajších hodinách.
„Pozývam našich divákov, poslucháčov a všetkých, ktorí sa zaujímajú o dianie vo verejnoprávnom médiu na facebookovú stránku RTVS a aby sa zapojili do online diskusie. Sociálne siete sú významným médiom, ktoré nemožno v komunikácii RTVS opomenúť, preto sme sa prostredníctvom novej aplikácie rozhodli priblížiť hlavne mladšej generácii. Som pripravený zodpovedať naozaj na všetky otázky, aj tie kritické,“ dodal k spusteniu aplikácie Václav Mika.
Aplikácia je dostupná aj priamo na Facebooku RTVS https://www.facebook.com/RTVS.sk.