23. 6. 2014

Daytime Emmy

Daytime Emmy

Na nedeľnom 41. ročníku udeľovania televíznych cien Daytime Emmy získal program The Ellen DeGeneres Show už ôsmu trofej v kategórii Najlepšia zábavná talkšou. Moderátorkou ceremoniálu, ktorý vôbec po prvý raz nevysielali v televízii ale iba na oficiálnej webstránke cien, bola herečka Kathy Griffin.
Najcennejšiu trofej, sošku v kategórii Najlepší dramatický denný seriál, získala soap opera Mladí a nepokojní (1973). Tento seriál triumfoval aj v ďalších štyroch kategóriách - Najlepší herec v hlavnej úlohe dramatického seriálu (Billy Miller), Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe dramatického seriálu (Amelia Heinle), Najlepšia mladá herečka v dramatickom seriáli (Hunter King) a Najlepší scenáristický tím dramatického seriálu. Tri ceny získal seriál Tak plynie čas (1965), ktorý triumfoval v kategóriách Najlepšia herečka v hlavnej úlohe dramatického seriálu (Eileen Davidson), Najlepší herec vo vedľajšej úlohe dramatického seriálu (Eric Martsolf) a Najlepší mladý herec v dramatickom seriáli (Chandler Massey).

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.