15. 8. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americký rapper 2 Chainz pripravuje animovaný miniseriál k svojmu aktuálnemu mixtapeu Daniel Son; Necklace Don, ktorý vyšiel 5. augusta. Tridsaťosemročný interpret o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter s tým, že novinku by chcel predstaviť už tento týždeň.
Spomínaný mixtape obsahuje desať skladieb a ako hostia sa na ňom predstavili Drake a YFN Lucci. Producentsky sa na nahrávke podieľali napríklad TM88 či DJ Spinz. Ako single rapper ponúkol skladby Big Amount a You In Luv Wit Her.
2 Chainz, vlastným menom Tauheed Epps, je členom dua Playaz Circle, s ktorým v roku 2007 debutoval singlom Duffle Bag Boy. Na konte majú zatiaľ albumy Supply & Demand (2007) a Flight 360: The Takeoff (2009). V roku 2012 vydal prvú sólovku Based On A T.R.U. Story, ktorú nominovali na Grammy v kategórii Najlepší rapový album. Nasledovali štúdiovky B.O.A.T.S. II: Me Time (2012) a ColleGrove (2016), na ktorej spolupracoval s Lil Wayneom. Medzi jeho najznámejšie skladby patria No Lie, Birthday Song, I'm Different, Feds Watching či Used 2.

Americký herec Thomas Gibson zvažuje podať žalobu na producentov krimi seriálu Myšlienky vraha (2005), v ktorom donedávna stvárňoval špeciálneho agenta Aarona Hotchnera. Správu pre magazín The Hollywood Reporter potvrdil Skip Miller, majiteľ právnickej firmy Miller Barondess, ktorú si Gibson najal. Herca bude zastupovať Miller spolu s kolegom Sashom Fridom, pričom momentálne zvažujú, či prípad posunú na súd. Ako uviedol, so svojím klientom by sa mali stretnúť počas budúceho týždňa.
Gibsonovmu konaniu predchádzalo piatkové vyhodenie zo seriálu, o ktorom rozhodli predstavitelia televíznej stanice CBS a spoločnosti ABC Studios. Stalo sa tak po incidente, pri ktorom 54-ročný herec napadol jedného z tvorcov série. Podľa dostupných informácií Gibson kopol scenáristu a producenta Virgila Williamsa do píšťaly, pretože sa s ním nezhodol počas nakrúcania epizódy, ktorú mal na starosti aj ako režisér. Potýčka sa vraj odohrala pred niekoľkými týždňami, pričom konflikt začali prešetrovať po tom, ako napadnutý tvorca kontaktoval vedenie štúdií. Herec, ktorý v projekte pôsobil od začiatku, sa pred prepustením údajne nezúčastňoval na nakrúcaní pripravovanej 12. sezóny už dva týždne. Suspendovať ho vtedy mali z dvoch epizód, pričom spomínaný diel, ktorý vznikal pod jeho režisérskou taktovkou, nemali v pláne odvysielať.
K situácii sa v piatok vyjadril aj Gibson, ktorý sa okrem iného poďakoval fanúšikom seriálu za dlhoročnú podporu. "Zbožňujem Myšlienky vraha a počas posledných dvanástich rokov som do nich vkladal srdce aj dušu. Dúfal som, že v nich zotrvám až do konca, ale to už teraz nie je možné," napísal v stanovisku. "Chcel by som sa poďakovať scenáristom, producentom, hercom, nášmu úžasnému tímu a najmä, najlepším fanúšikom, ktorých si každá show praje mať," dodal rodák z Charlestonu, v súvislosti s ktorým ide už o druhý podobný incident. V roku 2010 totiž počas nakrúcania Myšlienok vraha údajne postrčil Iana Woolfa, asistenta režiséra série. Vtedy však zostal naďalej členom hereckého obsadenia, pričom mu nariadili navštevovať kurz sebaovládania.
Thomas Ellis Gibson na striebornom plátne debutoval ako Stephen Chase v snímke Navždy a ďaleko (1992). Objavil sa aj vo filmoch Vek nevinnosti (1993), Švéd (1994), Barcelona (1994), Eyes Wide Shut - Spaľujúca vášeň (1999) či Stardom (2000), no svoju kariéru postavil predovšetkým na televíznych seriáloch. V rokoch 1994 až 1998 stvárňoval doktora Dannyho Nylanda v seriáli Nemocnica Chicago Hope (1994 - 2000). Asi najviac sa však do povedomia divákov a diváčok zapísal okrem účinkovania v Myšlienkach vraha aj ako Greg Montgomery z komediálneho seriálu Dharma a Greg (1997 - 2002), za výkon v ktorom ho dva razy nominovali na Zlatý glóbus.


Anglická speváčka Adele poprela špekulácie, že vystúpi v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), ktorý sa uskutoční 5. februára v texaskom Houstone. Dvadsaťosemročná rodáčka z Londýna tak spravila v sobotu počas koncertu v Los Angeles.
"V prvom rade by som rada povedala, že nevystúpim počas Super Bowlu. Tá show ani nie je o hudbe a ja netancujem ani nič podobné. Boli veľmi milí, oslovili ma, ale povedala som nie," vyhlásila interpretka, ktorá tak reagovala na správy britského denníka The Sun, že organizátori Super Bowlu sa ju snažia presvedčiť, aby vystúpila na spomínanom podujatí. "Je mi to ľúto, možno nabudúce, keď vydám tanečný album," dodala žartom. K správam o jej údajnej účasti na Super Bowle sa vyjadrili aj predstavitelia NFL a spoločnosti Pepsi. "Diskutovali sme s niekoľkými umelcami o vystúpení v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu. Zatiaľ však nie sme vo fáze, že by sme Adele alebo komukoľvek inému predložili oficiálnu ponuku," uviedli v spoločnom vyhlásení.
 
©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.