13. 3. 2017

TA3 NEWS

TA3 NEWS

Relácia V politike, vysielaná na TA3 dňa 12. marca, bola s podielom na trhu 25,1 % v cieľovej skupine A status s VŠ (top manažéri) - jednotkou na trhu.
V premiére si reláciu pozrelo 409 tis. divákov (reach 409 tis.) a spolu s reprízou dosiahla relácia V politike včera kumulatívny reach 624 tis. divákov.
Hosťami relácie V politike, ktorú od 11.00 h moderoval Peter Bielik, boli: Milan Kňažko, bývalý podpredseda vlády a minister zahraničných vecí SR, Marián Giba, prodekan Právnickej fakulty UK, Jozef Vozár, Ústav štátu a práva SAV, Miroslav Číž (Smer-SD), poslanec NR SR a Michal Vaľo, bývalý generálny prokurátor SR.
Témou relácie, o ktorej diskutoval Peter Bielik so svojimi hosťami, boli odborné aspekty možnosti zrušenia tzv. Mečiarových amnestií.
Minulý týždeň si televízia TA3 udržiavala nadpriemerné čísla sledovanosti, keď priemerný denný trhový podiel za 10. týždeň dosahoval hodnotu 2,5%, čo je najlepší výsledok TA3 v tomto roku a zároveň minulý týždeň dosiahla internetová stránka televízie týždenný počet zobrazení takmer 800 tis., čo je najlepší výsledok webu ta3.com v tomto roku a zároveň 12. najlepší výsledok v jej histórii.
Téma zrušenia tzv. Mečiarových amnestií, ktorej sa televízia TA3 venuje kontinuálne, zaujala nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé iné slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online bola zmienka o téme tzv. Mečiarových amnestií citovaná vo viac ako 200 rôznych mediálnych príspevkoch.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS Sk). Všetky CS sú merané s hosťami.
Údaje o návštevnosti webu pochádzajú z merania AIM monitor.