26. 4. 2019

RTVS na Dvojke pokračuje v trende uvádzania kvalitných seriálov

RTVS na Dvojke pokračuje v trende uvádzania 

kvalitných seriálov súčasnosti


 Od soboty 27. apríla bude pokračovať seriálová udalosť sezóny s novou sériou hitu Príbeh služobníčky II. V nedeľu 28. apríla odštartuje výpravný životopisný seriál Génius: Pablo Picasso.



Na obrazovky Dvojky sa už túto sobotu 27. apríla večer vráti Elisabeth Moss – hlavná predstaviteľka oceňovaného seriálu Príbeh služobníčky. 2. séria v 13 epizódach bude pokračovať v rozprávaní osudu June, ktorá sa pokúša nájsť svoju dcéru a ujsť z krajiny, čo však vyzerá ako neuskutočniteľná misia. Nová séria bude plná nečakaných zvratov.

Po seriáli Génius: Albert Einstein prichádza RTVS s ďalšou lahôdkou z produkcie National Geographic. Od 28. apríla bude najbližších 10 nedeľných večerov na Dvojke vyhradených pre Antonia Banderasa, ktorý brilantne stvárnil hlavnú úlohu v novom seriáli Génius: Pablo Picasso. Tvorcovia spracovali Picassov život v dvoch dejových líniách: detstvo, mladosť i začiatky umeleckého pôsobenia sa prelínajú so životom už známeho a úspešného maliara, v ktorom hralo dôležitú úlohu nielen umenie, ale aj ženy – jeho múzy. Diváci prostredníctvom seriálu spoznajú život, myslenie i tvorbu tohto jedinečného génia.