12. 8. 2019

Ministerstvo kultúry SR zrušilo komunikačný odbor

Ministerstvo kultúry  SR
zrušilo komunikačný odbor

Ministerstvo kultúry zrušilo komunikačný odbor, zistil to spravodajský portál tlačovej agentúry SITA WebNoviny.sk. Ako informujú WebNoviny.sk, z webstránky ministerstva kultúry zmizol kontakt na odbor, ktorý mal na starosti komunikáciu s médiami. Podľa informácií WebNovín.sk z prostredia ministerstva kultúry odbor bol zrušený a novinárske otázky majú po novom riešiť priamo v kancelárii ministerky kultúry Ľubice Laššákovej.
V mene ministerstva doteraz komunikovala Barbora Palovičová. Oddnes sa majú novinári obracať na generálneho riaditeľa kancelárie ministerky Petra Hajnalu. Po niekoľkých hodinách čakania na reakciu z ministerstva prišla nasledujúca odpoveď: „V rámci organizačnej zmeny došlo k presunutiu kompetencií komunikačného odboru priamo pod kanceláriu ministerky,” dodávajú WebNoviny.sk.


©2019, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.