15. 8. 2019

TV JOJ NEWS

TV JOJ NEWS

Zástupcovia televízie JOJ predstavili vo štvrtok večer na stretnutí s médiami tituly jesennej sezóny. Už v septembri sa na obrazovky dostane ôsma séria Česko Slovensko má talent. Podľa jej tvorcov bude relácia opäť svieža, vtipná a plná skvelých čísiel. Do poroty zasadnú, rovnako ako v siedmej sérii, Jaro Slávik, Marta Jandová, Diana Mórová a Jakub Prachař. Zmeny sa neudejú ani na pozíciách moderátorov formátu, budú nimi opäť Lujza Garajová Schrameková a David Gránský.
Vďaka seriálu Delukse, ktorý odštartuje na obrazovkách TV JOJ tiež počas nasledujúceho mesiaca, diváci a diváčky v 16-tich častiach nazrú za dvere luxusného hotela, v ktorom sa odohrávajú nečakané, ale zato vtipné situácie. V hlavných úlohách sa v seriáli predstavia Zuzana Fialová a Alexander Bárta, okrem ktorých si v novinke zahrá ďalších 94 hercov a herečiek, medzi nimi napríklad Ľubomír Paulovič, Gabriela Marcinková, Peter Kočiš, Richard Stanke, Gabriela Dzuríková, Iveta Pagáčová, Karol Trnka, Pavol Plevčík, Tony Porucha a ďalší.
September bude patriť aj talkshow Čau Lujza v hlavnej úlohe s Lujzou Garajovou Schramekovou. Populárna herečka a moderátorka si do svojho programu bude pozývať známe manželské páry či partnerov, vždy jednu dvojicu do každého vydania relácie. Diváci a diváčky sa tak počas 50 minút dozvedia pikošky zo súkromia populárnych párov, a to nielen od nich samotných, ale aj od ich detí.
Začiatkom jesennej sezóny televízia tiež prinesie trojdielnu minisériu Trhlina Petra Bebjaka, ktorá vznikla na motívy románu Jozefa Kariku ešte pred rovnomenným mysterióznym trilerom, premiérovaným v slovenských kinách v januári tohto roka. V hlavných úlohách sa v seriáli objavia, rovnako ako v spomínanom filme, Michal Marušin, Mary Bartalos, Dávid Hartl a Tomáš Maštalír.
Priestor v septembri dostane napokon aj celkom nová politická šou na Hrane, v ktorej si na moderátorskú stoličku zasadne Michal Magušin. Diskusnej relácii bude patriť štvrtkový večer. Na hrane bude TV JOJ vysielať naživo, pričom do nej zapojí aj divákov a diváčky. „Bude to vážna, seriózna politická diskusia vo večerných hodinách, v ktorej budú proti sebe stáť dvaja politici. Každý z nich si bude môcť priniesť svoj tábor podporovateľov, takže bude prebiehať za účasti publika,“ priblížil Magušin. Jednotlivé tábory v publiku budú môcť politikom klásť otázky, rovnako ako diváci pri televíznych obrazovkách - tí budú môcť zas v reálnom čase otázky do relácie posielať. Na niektoré z nich politici odpovedia priamo počas vysielania.
Žáner čiernej komédie neskôr na jeseň zastúpi seriál Hrobári z pera Petra Kolečka. Členovia nie celkom normálnej rodiny Pipasíkovcov v ňom budú bojovať o každého nebožtíka, vďaka ktorému sa ich podnik udrží nad vodou. V novinke sa predstavia Csongor Kassai, Marián Labuda, Slávka Halčáková, Lukáš Latinák, Zuzana Mauréry, Jana Oľhová, Ľubomír Paulovič, Michal Režný, Kristína Svarinská a ďalší.
Priestor v jesennej vysielacej štruktúre TV JOJ dostane aj tretia séria Za sklom, obľúbené relácie Inkognito a Rozum v hrsti a formáty Ranné noviny, Nové bývanie - Dizajn, Na chalupe, Nová záhrada či Miláčikovo a ďalšie. „Som veľmi hrdý na to, že sme pripravili takúto širokú paletu a veľmi kvalitné programy, ktoré budeme na jeseň postupne televíznym divákom prezentovať,“ povedal počas večera generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega. „Darí sa nám veľmi dobre, a to hlavne vďaka všetkým talentovaným ľuďom, na ktorých mám teraz možnosť sa tu pozerať a kvôli ktorým sme vlastne takí úspešní. Keby nebolo ich, nemôžeme vyrábať také super programy a nemôžeme mať takú sledovanosť,“ dodal obchodný riaditeľ televízie Martin Heržo.

©2019, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.