17. 9. 2021

Love Island prichádza na Slovensko už túto nedeľu

Love Island prichádza na Slovensko



 už túto nedeľu

Najvzrušujúcejšia šou tohto roka štartuje na VOYO a TV Markíza, kto si odnesie poriadny balík peňazí a možno aj lásku na celý život?


Prichádza najvzrušujúcejšia zoznamovacia reality šou, kde víťazi budú bohatí a šťastne zamilovaní! Love Island štartuje už túto nedeľu, 19. septembra 2021, úvodnú epizódu si od 20:00 hod. budú môcť exkluzívne ako prví pozrieť predplatitelia streamovacej služby VOYO a o 22:35 hod. sa dostane aj na obrazovky TV Markíza. Zoznámte sa s luxusnou vilou na rozprávkových Kanárskych ostrovoch, ako aj s 10 krásnymi, mladými a hlavne nezadanými ľuďmi zo Slovenska a Česka, ktorí ju budú najbližšie tri mesiace obývať.

„Love Island je celosvetovo úspešný formát, ktorý priťahuje výrazne mladé publikum, preto je určený primárne pre VOYO. Teší ma, že počas sychravej jesene dáme našim divákom možnosť uniknúť na krásne a exotické Kanárske ostrovy plné lásky, romantiky a zábavy. Predplatitelia služby VOYO sa už v najbližších mesiacoch môžu tešiť aj na prvé tituly z veľkého množstva exkluzívnych projektov pôvodnej tvorby, ktoré nenájdu nikde inde,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Súťažiaci si budú po celú dobu užívať v priestoroch krásnej vily. Nájdu v nej veľký bazén, miesto na relax, cvičenie, spoločnú veľkú spálňu, či unikátnu kuchyňu s výhľadom na pobrežie. Obyvatelia vily budú neustále monitorovaní kamerami, ktoré zachytia každý ich pohyb.

„Bola som naozaj veľmi milo prekvapená, ako je vila Love Island priestranná a nádherná! Zažila som už veľa luxusných ubytovaní, ale toto je úplne iný level a súťažiaci sa tu budú mať doslova ako v bavlnke. Zároveň majú istotu stále pekného počasia, takže verím, že si predĺžia leto so všetkým, čo k tomu patrí, a že nájdu tú pravú lásku, ktorej šli účasťou v tejto šou naproti. Cením si ich odvahu a budem im držať palce,“ prezradila moderátorka šou Nikol Moravcová.

Podstata šou Love Island je jednoduchá - súťažiaci si budú v luxusnej vile tri mesiace nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. A keď sa k tomu na konci pridá aj atraktívna finančná výhra, je jasné, že o zábavu bude postarané.

Počas šou spolu súťažiaci flirtujú, tvoria páry, niekedy ich zase rozbíjajú, zbližujú sa či formujú spojenectvá, a to všetko s jasným cieľom – nájsť lásku svojho života a dostať sa so svojím miláčikom až do finále! V každej epizóde sú ich vzájomné vzťahy testované, pretože tomu, kto nenájde svoj pár alebo je spárovaný len účelovo, hrozí, že bude musieť luxusnú vilu opustiť.




Nájde niekto z nich partnera na celý život? Naozajstnú lásku? V hre sú nielen osudy a srdcia ostrovanov, ale aj rozprávkových 75 000 eur! Kto si ich odnesie z ostrova lásky, budú môcť prostredníctvom mobilnej aplikácie priamo ovplyvniť aj samotní diváci. Toto bude nezabudnuteľný zážitok!

Pre najväčších fanúšikov bude určená špeciálna online relácia s názvom Love Island Extra, ktorej nové časti budú vždy od nedele do štvrtka vychádzať na webe Markíza Plus. Moderátori, slovenská topmodelka Saša Gachulincová a český spevák a herec Vojtěch Drahokoupil, budú spolu s pozvaným hosťom rozoberať najdôležitejšie udalosti z aktuálneho diania v reality šou Love Island, pozrú sa tiež na reakcie na sociálnych sieťach. Súčasťou relácie budú zostrihy toho najzaujímavejšieho z luxusnej vily na Kanárskych ostrovoch, vtipné situácie, či sexi momenty.

Česko-slovenská verzia reality šou Love Island je v poradí už 21. adaptáciou tohto úspešného formátu. Vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Paprika Studios, ktorá pre TV Markíza vyrába napríklad aj seriálový megahit Pán profesor. Formát celosvetovo distribuuje britská spoločnosť ITV Studios, v ktorej zázemí na ostrove Gran Canaria prebieha nakrúcanie. Milióny mladých ľudí po celom svete túto šou skrátka milujú. Love Island už slávil úspechy napríklad vo Veľkej Británii, v USA, Austrálii, Južnej Afrike, Nemecku, Holandsku, Španielsku alebo Poľsku, a teraz mieri k nám!

Nová epizóda bude na VOYO k dispozícii každý deň po 20:00 hod., s výnimkou soboty. S časovým odstupom si budú môcť šou pozrieť aj diváci TV Markíza, a to v neskorších večerných hodinách.