11. 10. 2021

Survivor - najdobrodružnejšia šou vášho života je späť!

 Survivor - najdobrodružnejšia šou

 



 vášho života je späť!

Počnúc dnešným dňom môžu záujemcovia vyplniť castingový formulár a prihlásiť sa do najťažšej súťaže v histórii reality šou!


Televízia Markíza opäť prináša adrenalín, dobrodružstvo, exotickú lokáciu a životný zážitok! Survivor, celosvetová fenomenálna reality šou, ktorá je u nás známa ako Ostrov, je späť! Počnúc dnešným dňom môžu diváci vyplniť castingový formulár a zistiť, či dokážu „prežiť“ v súťaži a vyhrať 100 000 eur!

Drsnejšie, náročnejšie a ešte väčšie výzvy - to je nová reality šou Survivor Česko Slovensko. Na exotickom ostrove vytvorí 24 súťažiacich zo Slovenska a Česka kmene, za ktoré budú bojovať v rôznych hrách. V rámci kmeňa musia vzájomne spolupracovať, niekedy súťažiť sami za seba, a hlavne sa pokúsiť prežiť až do konca.

„Teší nás, že sme mohli podpísať licenčnú zmluvu na natáčanie novej série reality šou Survivor. Naši diváci poznajú tento koncept z minulosti, rada by som však zdôraznila, že táto šou bude oveľa náročnejšia a väčšia. Sme si istí, že všetkým súťažiacim poskytneme množstvo príležitostí, aby posunuli svoje limity a našli v sebe neočakávané schopnosti. Vezmeme ich tiež na absolútne nový exotický ostrov,“ vysvetľuje Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova. „A to nie je všetko, máme ešte v rukáve schované ďalšie prekvapenia, preto nás pozorne sledujte,“ dodáva Majeská.

Formát globálne distribuuje Banijay Rights, popredný nezávislý celosvetový distribútor so špičkovým multižánrovým portfóliom. Titul bol spracovaný vo viac než 40 teritóriách a je globálnym hitom a super značkou s pozíciou jedného z najsledovanejších formátov na celom svete. Viac ako 10 miliónov divákov si minulý rok v USA naladilo 40. sériu na CBS a v septembri 2021 bola uvedená premiéra 41. série, ktorá sa stala premiérovou jednotkou CBS v súčasnej sezóne. Poslednú austrálsku adaptáciu videlo takmer 40 % divákov a francúzska 28. séria, Koh Lanta, mala premiéru v septembri 2021, kedy sa stala jednotkou vo vysielaní a sledovanosť dosiahla dvojnásobok priemeru daného vysielacieho slotu.

Záujemcovia, ktorí by sa chceli šou zúčastniť, nájdu pozvánku na casting do šou Survivor na casting.markiza.sk, stačí vyplniť formulár.