10. 2. 2022

VOYO posilňuje svoju športovú ponuku o ďalší atraktívny MMA obsah

 VOYO posilňuje svoju športovú ponuku 

o ďalší atraktívny MMA obsah



Najobľúbenejšia slovenská streamovacia služba VOYO posilňuje svoju športovú ponuku o ďalší atraktívny obsah, ktorý poteší najmä fanúšikov zmiešaných bojových umení. Skupina Markíza sa stala mediálnym partnerom novej česko-slovenskej MMA organizácie Real Fight Arena (RFA), ktorá sa netají ambicióznymi plánmi. Predplatitelia služby VOYO sa vďaka tomu môžu tešiť na galavečery plné vzrušujúcich zápasov, ako aj na množstvo exkluzívneho obsahu.

„Zmiešané bojové umenia – MMA je v posledných rokoch jedným z najrýchlejšie rastúcich športov, obzvlášť u mladšieho publika. Tešíme sa na spoluprácu s Real Fight Arena a veríme, že tento nový brand česko-slovenskej bojovej organizácie poteší všetkých fanúšikov MMA. Ide o atraktívnu československú súťaž, ktorá na VOYO vhodne doplní našu súčasnú ponuku, vrátane UFC a ďalších top líg. Ešte viac exkluzívneho obsahu nám zároveň pomôže pri ďalšom raste našej čoraz obľúbenejšej streamovacej služby VOYO,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

„Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na spolupráci s televíznym lídrom na Slovensku i v Česku a získali tak silného mediálneho partnera. Markíza a Nova budú naše podujatia ponúkať v režime relive a bez reklám na streamovacej platforme VOYO. Okrem toho pripravujeme exkluzívny sprievodný obsah v podobe dokumentov a video podcastov, ktoré vďaka tomu uvidia diváci takisto v oboch krajinách,“ dodáva Boris Marhanský, organizátor a promotér RFA.

RFA v aktuálnom kalendárnom roku pripravuje celkovo šesť eventov, s ktorými zavíta do troch slovenských a troch českých miest. Úvodné podujatie série je na programe druhú májovú sobotu v Bratislave.

Ešte predtým – 12. marca – sa v našom hlavnom meste uskutoční vôbec prvý galavečer pod hlavičkou RFA s podtitulom „Warm Up“. Pri ňom už organizátori priblížili aj detaily, v hlavnom súboji večera sa stretnú popredný český bojovník ľahkej váhy Leo Brichta a Tamirlan Dadaev z rakúskeho klubu Gym 23. Slovenský obor Tomáš Možný zas vyzve marockého bojovníka Zouhaira Benadiho. Ďalšími elitnými tvárami RFA sú Dávid Hošek, Tadeáš Ružička či Luboš Lesák. Zaujímavou posilou z Ruska bude Roman Mukhamedshin, posledný z premožiteľov elitného českého zápasníka Davida Kozmu.

Na koniec roka RFA ohlásila atraktívny boxerský duel, ktorý sa uskutoční 17. decembra na podujatí v Prahe. Stretnú sa v ňom jeden z najúspešnejších českých raperov Marpo a legendárny hlavný tréner slovenských MMA šampiónov Ilja Škondrič.


Podujatia organizácie Real Fight Arena v roku 2022: 


12. marca – Bratislava
14. mája – Bratislava
23. júla – Ostrava
17. septembra – Brno
15. októbra – Košice
19. novembra – Prievidza
17. decembra – Praha