2. 4. 2024

TV Markíza chystá na dnes veľký predvolebný duel Korčok vs. Pellegrini

TV Markíza chystá na dnes veľký predvolebný

 duel Korčok vs. Pellegrini

Obaja kandidáti budú mať k dispozícii rovnaký 20-minútový časový priestor strážený časomierou a na záver diskusie možnosť počas jednej neprerušovanej minúty samostatne osloviť svojich voličov.


Televízia Markíza pokračuje v špeciálnom volebnom vysielaní aj pred druhým kolom prezidentských volieb, o post hlavy štátu sa budú v sobotu 6. apríla 2024 uchádzať dvaja postupujúci kandidáti - Ivan Korčok a Peter Pellegrini. Hneď po veľkonočných sviatkoch, v utorok 2. apríla 2024 so začiatkom o 20:30 hod., prinesie TV Markíza ich veľký predvolebný duel s názvom Prezident 2024: Predvolebná diskusia v naozaj výnimočnom vizuálnom prevedení.

„Keďže ide o finálny diskusný súboj, z ktorého vzíde budúci slovenský prezident, rozhodli sme sa jeho dôležitosť podporiť aj netradičným miestom konania. Namiesto klasického štúdia ho budeme v priamom prenose vysielať z pôsobivých priestorov Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca v Bratislave,“ prezradil Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Obaja kandidáti dostanú rovnaké tematické okruhy, na základe ktorých bude prebiehať diskusia s otázkami kladenými moderátorom Michalom Kovačičom. K dispozícii budú mať rovnaký 20-minútový časový priestor strážený časomierou a na záver diskusie možnosť počas jednej neprerušovanej minúty samostatne prezentovať svoj volebný program, resp. osloviť svojich voličov.

Predvolebný duel prinesie okrem TV Markíza naživo do celého sveta aj spravodajský portál TVNOVINY.sk.