1. 3. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysielame na Jednotke v nedeľu 1. marca 2009 o 11:55 h, budú predstavy koalície a opozície o boji s hospodárskou krízou a slovensko-maďarské vzťahy. Diskutovať budú podpredseda Smeru-SD Marek Maďarič a predseda KDH Pavol Hrušovský. V druhej časti relácie s moderátorom Marošom Stanom budú o sociálnych dopadoch krízy a predstavách o zmene dôchodkového systému hovoriť štátny tajomník ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Peter Sika (ĽS-HZDS) a poslankyňa NR SR Klára Sárközy (SMK).

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo 1. marca 2009 budú Mikuláš Dzurinda - predseda SDKÚ-DS a Vladimír Mečiar – predseda ĽS-HZDS.Témou je hospodárska kríza. Relácia bude odvysielaná zo záznamu z dôvodu pracovných povinností pána M. Dzurindu. Telefonické hlasovanie divákov však bude nasadené naživo.

Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 1. marca 2009 o 19.55 h., budú Dušan Čaplovič, Daniel Lipšic, Július Brocka a Viera Tomanová. Moderátorka Ľuba Oravová bude s podpredsedom vlády Dušanom Čaplovičom (Smer-SD) a podpredsedom KDH Danielom Lipšicom hovoriť o mimoriadnej schôdzi o dopadoch krízy, prezidentských voľbách a slovensko-maďarských vzťahoch. V druhej časti budú diskutovať ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (Smer-SD) a podpredseda KDH Július Brocka. Moderátorka s nimi bude hovoriť o hospodárskej kríze vo vzťahu k druhému dôchodkovému pilieru, zmene pomeru odvodov a poplatkoch pre DSS.