3. 5. 2009

Nedeľné rezna a káva

Nedeľné rezna a káva

Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 3. 5. 2009 o 11.55 h, budú kauzy tzv. nástenkového tendra a predaja emisií CO2, návrhy ĽS-HZDS na zníženie DPH na potraviny a situácia v SMK. Diskutovať o tom budú predsedovia ĽS-HZDS Vladimír Mečiar a za SMK Pál Csáky. V druhej časti budú predovšetkým o piatich rokoch Slovenska v Európskej únii a slovenskej zahraničnej politike v čase hospodárskej krízy hovoriť predseda zahraničného výboru NR SR Boris Zala (Smer-SD) a poslanec NR SR Pavol Kubovič (SDKÚ-DS). Dotknú sa aj aktuálnych vnútropolitických tém týždňa. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

V nedeľu 3. mája 2009 budú hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar a poslanec NR SR za SMK Béla Bugár. Témami sú koalično - opozičné vzťahy a prezidentské voľby 2009 .

V relácii TA 3 V politike o 19:55 bude rezonovať téma Boj o dôchodky neprestáva. Majú ľudí vládne letáky pravdivo informovať alebo ich majú z 2. piliera vyhnať ? Hosťami budú Viera Tomanová, ministerka práce, soc. vecí a rodiny (Smer-SD) a Iveta Radičová, podpredsedníčka strany (SDKÚ-DS) .