27. 8. 2012

MEDIA NEWS


MEDIA NEWS

Americká speváčka Katy Perry odmietla honorár 20 miliónov dolárov (v prepočte približne 16 miliónov eur) za úlohu porotkyne v šou American Idol. V sobotu o tom exkluzívne informoval portál TMZ.com. Podľa zdroja blízkeho produkcii talentovej súťaže presviedčali speváčku niekoľko týždňov, no bez úspechu. Ich ponuka začala na sume 18 miliónov (asi 14,4 milióna eur) a postupne sa zvyšovala až na spomenutých 20 miliónov dolárov. Perry však o túto ponuku od začiatku nemala záujem, pretože si nemyslí, že by to nejakým spôsobom pomohlo jej kariére. Peniaze pri jej rozhodovaní údajne nezohrali žiadnu úlohu.
Rodáčku z Kalifornie preslávila v roku 2008 pieseň I Kissed a Girl z albumu One of the Boys (2008). Po úspešnom debute nasledovala štúdiová nahrávka Teenage Dream (2010), z ktorej pochádzajú hity ako California Gurls (feat. Snoop Dogg), Firework, Teenage Dream, E.T. (feat. Kanye West) či Last Friday Night (T.G.I.F.). Perry sa čiastočne venuje aj herectvu. Prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989), ale aj Šmolinke v snímke Šmolkovia (2011). Hosťovala tiež v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2011) a objavila sa v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote.
V médiách sa v ostatných troch rokoch často objavovala aj v súvislosti so vzťahom s britským komikom Russellom Brandom. Perry a Brand sa zosobášili 23. októbra 2010 v Indii, kde sa rok predtým v decembri aj zasnúbili. Ich manželstvo však stroskotalo už po 14 mesiacoch, pričom oficiálnym dôvodom rozvodu boli neprekonateľné rozdiely. Oficiálne sú rozvedení od 11. júna. Dvadsaťsedemročná Kalifornčanka následne randila s gitaristom kapely Florence and the Machine Robertom Ackroydom a len nedávno ukončila vzťah s 34-ročným hudobníkom Johnom Mayerom, po boku ktorého sa začala objavovať pred začiatkom leta.


© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.