29. 12. 2012

Vyhlásenie predsedu NS SR k nepravdivým informáciám

Vyhlásenie predsedu NS SR k

nepravdivým informáciám



Predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin predložil viaceré nevyvrátiteľné skutočnosti, ktoré jednoznačne dokazujú, že prepis telefonátu s odsúdeným za drogovú trestnú činnosť, je evidentný podvrh a spravodajská hra. Tento fakt potvrdil aj Okresný súd Bratislava I v spore Harabin verzus Generálna prokuratúra SR v rozsudku na strane číslo 17, kde uviedol, že v žiadnom zo spisov ani inom dokumente sa takýto prepis nenachádza. Prokuratúra rovnako nepredložila žiadne iné dôkazy. Ide o spravodajskú hru najväčšieho politického manipulátora Daniela Lipšica, ktorý potreboval prekryť tendre a predražené nákupy. Napriek tomu denník Sme tento fakt ignoruje, hoci ho pozná a zavádza verejnosť.

Potrebuje ešte niekto zopakovať všetky dôkazy a okolnosti? Celý prepis je nezmysel, plný chýb, nelogických nezmyslov, ktorý nahrali Ivan Rudolf a Lipšicova pravá ruka Gábor Grendel a pustila TV Markíza.

Všetky mnou predložené dôkazy vyvracajú akúkoľvek pomoc, priateľstvo, alebo kontakty s odsúdeným. Ak by tento rozhovor skutočne existoval, použil by ho aj s nahrávkou už dávno Lipšic s Čarnogurským pri prvom mojom odvolávaní z funkcie predsedu Najvyššieho súdu Slovenskej v Národnej rade SR v roku 2000. Ibaže nemohol, lebo neexistuje.

Rovnako tajné služby a polícia ma dlhodobo monitorujú, a ak by existovali aspoň čo i len nepriame dôkazy o tejto vykonštruovanej kauze, tak už ich dávno zverejnia. Sám Lipšic v roku 2008 verejne tvrdil, že existujú ďalšie dôkazy. Nikdy však žiadne neuviedol.

Na rozdiel od iných politikov a sudcov som nikdy nechodil s obžalovanými na poľovačky, nežúroval po večierkoch s osobami z mafiánskych zoznamov, nepopíjal s nimi kávu, ako členovia SDKÚ, nechodil na hokej s mafiánmi a nežiadal o milosti pre odsúdených z vydierania. Počas môjho pôsobenia na vysokých postoch v rámci justície bola v predmetnom prípade B.S. podaná obžaloba, prebehol riadny súdny proces, kedy bol udelený jeden z najvyšších trestov – 22 rokov za drogovú trestnú činnosť V SR. Ani jeden zo svedkov, alebo odsúdených žiadne prepojenie na Harabina neuviedol.

Je smutné, že istí novinári nie sú schopní priznať, že naleteli podvodníkovi na základe neexistujúceho rozhovoru. Z kauzy si urobila živnosť i Aliancia Fair-play, ktorá spoločne so skupinkou sudcov, ktorým som údajne stál v ich kariére, ma začali na základe vnútorne rozporného, nelogického a primitívne sfalšovaného podvrhu ohovárať aj pred zahraničím – veľvyslancami EÚ a USA.

To, že sa snažím od začiatku dištancovať a vysvetľovať túto spravodajskú hru, však naráža na politicko-mediálnu hradbu chrániacu ekonomické prešľapy Daniela Lipšica. Nikdy som nebránil vyšetrovaniu závažných káuz typu Gorila, nezneužíval políciu na politický boj, nezavádzal prísne tresty pre mladistvých za mierne delikty. Hlavne som nikdy netúžil chorobne po moci.

Vyzývam, aby Lipšic predložil nahrávku s "mojím hlasom", nakoľko má slušný archív, keďže bol ministrom vnútra.