23. 2. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS


Americká speváčka Jennifer Lopez si zahrá v pripravovanom seriáli Shades Of Blue. Štyridsaťštyriročná rodáčka z newyorského Bronxu v projekte televízie NBC stvárni slobodnú matku a policajtku Harlee McCord, ktorá bude tajne pracovať v protikorupčnej jednotke FBI. Na seriáli spolupracuje aj scenárista Adi Hasak. Prezidentka NBC Entertainment Jennifer Salke sa z pripravovanej novinky veľmi teší, pričom Lopez označila za "mimoriadny talent, či už ide o produkovanie, herectvo alebo spev". Prvá sezóna bude mať 13 častí, ktoré NBC plánuje začať vysielať na budúci rok.
Jennifer Lopez debutovala v roku 1999 albumom On The 6. Nasledujúca štúdiovka J.Lo (2001) obsadila prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200 a nahrávky This Is Me... Then (2002) a Rebirth (2005) sa dostali na druhé miesto. Odvtedy Lopez nahrala ešte tri štúdiové albumy - Como Ama Una Mujer (2007), Brave (2007) a Love? (2011). Speváčka momentálne nahráva svoj ôsmy album, ktorý by sa mal dostať do predaja ešte tento rok. Účinkovala vo filmoch ako Jack (1996), Selena (1997), Anakonda (1997), Cela (2000), Svadby podľa Mary (2001), Kráska z Manhattanu (2002), Dosť! (2002), Žiť po svojom (2005), Diabolská svokra (2005), Záložný plán (2010), Ako porodiť a nezblázniť sa (2012) alebo Parker (2013).

Americký dramatický sci-fi seriál Hrdinovia (2006 - 2010) sa opäť vráti na obrazovky. V roku 2015 ho v podobe minisérie pod názvom Heroes Reborn plánuje odvysielať americká televízna stanica NBC.
Za trinásť epizódnym projektom bude stáť americký scenárista a televízny producent Tim Kring. Tvorcovia seriálu už stihli predstaviť teaser. O čo v pokračovaní seriálu pôjde, však zatiaľ neprezradili. 
“Obrovský vplyv, ktorý mali Hrdinovia na televíznom trhu, keď seriál prvý raz spustili v roku 2006, bol dych vyrážajúci. S programami, ktoré majú takýto druh odozvy, sa nestretávame často. Sme nadšení z toho, že Tim Kring, tvorca, ktorý má vždy určitú predstavu o tom, ako to má fungovať, sa teší na to, že sa vráti späť do šou takej, akou bola a nevieme sa dočkať nových štruktúr a smerovaní, ktoré Tim plánuje pridať k jeho originálnemu konceptu. Pokým sa nepriblížime k dátumu vysielania v roku 2015, budeme šou držať v tajnosti, no nevylučujeme možnosť, že sa do seriálu vráti aj niekto z pôvodného obsadenia," uviedla Jennifer Salke, prezidentka NBC Entertainment. 
V pôvodnej zostave seriálu si zahrali napríklad Zachary Quinto, Ali Larter, Masi Oka, Milo Ventimiglia či Hayden Panettiere, zatiaľ však nie je jasné, či sa doň opäť vrátia. 
Seriál, ktorý vysielali v rokoch 2006 - 2010 zobrazoval príbehy zdanlivo náhodnej skupiny jednotlivcov po celom svete. Každý z nich začal u seba objavovať zvláštne schopnosti. Aj keď bola väčšina z nich najprv poriadne vystrašená, postupne sa s nimi učila zaobchádzať a objavovala ich hranice. Nakoniec sa ukázalo aj to, že nič nebola náhoda, a že všetko má nejaký vyšší zmysel. 

© 2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.