7. 5. 2014

TASR NEWS

TASR NEWS

Klienti TASR budú mať spravodajstvo agentúry dostupné kdekoľvek prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu. Umožní to unikátna slovenská aplikácia TASR Pro, ktorá zobrazuje kompletný servis TASR v reálnom čase.
"TASR ako technologický líder na slovenskom agentúrnom trhu vyšiel v ústrety všetkým, ktorí potrebujú byť informovaní okamžite a komfortným spôsobom," povedal v súvislosti s novou službou generálny riaditeľ agentúry Jaroslav Rezník.
Ako uviedol šéf marketingu TASR Richard Jajcay, klient si môže mobilnú aplikáciu nastaviť tak, ako potrebuje. "Pokiaľ ho nezaujímajú všetky správy, ale iba správy obsahujúce konkrétne kľúčové slová, môže si aplikáciu nastaviť tak, aby zobrazovala len vybrané správy a upozornila ho na to, že takáto správa vyšla," vysvetlil.
Ak má klient TASR okrem spravodajského servisu objednaný aj online monitoring internetových portálov WebReport.sk, personalizovaná aplikácia mu zobrazí v reálnom čase aj všetky ním monitorované výstupy z online prostredia.
Aplikácia TASR Pro je dostupná pre mobilné telefóny a tablety so systémom iOS a Android v AppStore a v Google Play. Pre širokú verejnosť je naďalej dostupná bezplatná spravodajská aplikácia Teraz.sk

Copyright © TASR 2013