2. 10. 2014

TASR NEWS

TASR NEWS

Spravodajský portál Teraz.sk dnes po prvý raz vychádza v novom dizajne, ktorý reaguje na moderné trendy v oblasti nových médií, je prehľadnejší a nadväzuje aj na obohatenie obsahovej ponuky webových portálov TASR. Pre TASR to uviedol šéfredaktor portálu Daniel Forgács.
„Redizajn webu Teraz.sk a uvedenie responzívneho webu je v poradí ďalšou novinkou z inovatívnej vývojovej dielne nových médií TASR. Po spustení televízneho webu TABLET.TV prichádzame s redizajnom, ktorý je výsledkom analýz a konzultácií s elitou web dizajnu, odborníkmi na nové médiá, novinármi i psychológmi,“ konštatuje generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník.
„Tomáš Abaffy vytvoril kvalitný web, ktorý určite zaujme formou. Naším poslaním je to, aby zaujal aj stále lepším a bohatším obsahom. Skrátka, chceme prinášať kvalitné a rýchle správy v modernom dizajne a užívateľsky komfortných prostrediach,“ vysvetľuje riaditeľ TASR.
„Okrem dizajnu sme obmenili redakčný tím, ktorý pracuje pod vedením nového šéfredaktora Daniela Forgácsa. Moje poďakovanie však patrí aj Martinovi Dorčákovi, ktorý stál pri zrode celého projektu Teraz.sk a podarilo sa mu prakticky z nuly vybudovať rešpektovanú flotilu webov,“ dodáva Rezník.
Teraz.sk ostáva spravodajským portálom, ktorý prináša aktuálne a overené informácie TASR. Okrem toho však pribudla televízna ponuka TABLET.TV, ktorá získala na stránke adekvátnejšie postavenie. Jednotlivé sekcie sú organizované tak, aby na titulnej stránke ponúkali prehľadným spôsobom to najzaujímavejšie, čo sa na Slovensku, v zahraničí, športe či ekonomike a kultúre aktuálne udialo, a vo vnútri sekcie čo najúplnejší súbor textov k danej problematike.
Nový ľavý stĺpec na stránke je venovaný širokej palete odporúčaných materiálov z dielne celej skupiny portálov, od samotného Teraz.sk cez TABLET.TV, Webmagazín, Školský servis až po Útulkovo. Tu dostane popri spravodajských a televíznych materiáloch priestor aj publicistika, reportáže, zaujímavosti a súťaže pre čitateľov.
Redizajnom prešiel Fotodenník a pribudla nová rubrika s ponukou týždennej predpovede počasia v 70 slovenských mestách.

Copyright © TASR 2014