1. 3. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS




Po zavraždení ruského opozičného politika Borisa Nemcova zverejnila moskovská televízia TVC zábery z bezpečnostnej kamery, ktorý podľa nej zachytáva miesto činu v čase, keď k vražde došlo, informovala dnes agentúra DPA.
Na nahrávke podľa televízie vidno, ako Nemcov so svojou spoločníčkou v piatok okolo 23.30 h (21.30 h SEČ) kráča po moste neďaleko Kremľa a sleduje ich neznámy muž. Pohľad na pár a muža následne zakryje vozidlo so snežným pluhom.
Krátko na to predpokladaný páchateľ vybieha na cestu, nastupuje do zastaveného auta a uniká. Približne desať minúť neskôr na miesto prichádza polícia.
Bývalého ruského vicepremiéra podľa vyšetrovateľov zasiahli štyri smrteľné výstrely do chrbta. Spoločníčka 55-ročného politika vyviazla bez zranení.
Úrady podľa DPA vychádzajú z predpokladu, že išlo o vraždu na objednávku. Nemcov patril k najostrejším kritikom prezidenta Vladimira Putina, ktorého obviňoval aj zo zodpovednosti za vojnu na Ukrajine. Samotný Putin jeho vraždu odsúdil ako provokáciu a ohlásil, že urobí všetko pre objasnenie zločinu.
Federálni vyšetrovatelia medzitým v súvislosti s množstvom televíznych správ varovali pred "dezinformovaním" verejnosti. Hovorca Vyšetrovacieho výboru Ruskej federácie Vladimir Markin poprel správu, podľa ktorej už údajne našli auto použité pri úteku.

Copyright © TASR 2015


Britská televízna osobnosť Kelly Osbourne končí v relácii Fashion Police (2010). Informáciu potvrdila produkčná spoločnosť E! Entertainment Television, ktorá reláciu pripravovala. Ako vo vyhlásení uviedli predstavitelia spoločnosti, 30-ročná Osbourne z projektu odchádza, aby sa mohla venovať iným činnostiam. „Bude mi veľmi chýbať a želám jej všetko dobré v jej budúcich aktivitách. Ako hovorila moja matka, šou musí pokračovať a ja plánujem pokračovať v rovnakom duchu,“ vyhlásila výkonná producentka relácie a moderátorka Melissa Rivers.
Televízna šou Fashion Police (2002) sa venovala komentovaniu módy hollywoodskych celebrít. V programe účinkovali aj zosnulá zabávačka a moderátorka Joan Rivers a jej dcéra Melissa. Dcéra rockového speváka Ozzyho Osbourna uvažovala o odchode z relácie po tom, čo sa medzi jej kolegyňou Giulianou Rancic a herečkou Zendayou Coleman strhla na Twitteri hádka pre komentár o herečkinom účese na tohtoročnom odovzdávaní Oscarov.
Kelly Osbourne sa narodila 27. októbra 1984. Spolu s rodinou účinkovala v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), ktorá v roku 2002 získala cenu Emmy. Súťažila v tanečnej šou Dancing with the Stars, kde sa umiestnila na tretej priečke. Na konte má dva štúdiové albumy - Shut Up (2002) a Sleeping In The Nothing (2005). Vyskúšala si aj moderovanie či úlohu porotkyne v súťažiach ako America's Next Top Model alebo RuPaul's Drag U. V relácii Fashion Police pôsobila od roku 2010.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.