23. 6. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS



James May, známy najmä ako jeden z moderátorov populárnej motoristickej relácie Top Gear, bude uvádzať šou Building Cars Live, ktorú pripravuje televízia BBC Two. Po jeho boku sa objavia aj Kate Humble, ktorá v rokoch 1999 a 2000 pôsobila v spomínanom Top Geare, a Ant Antstead, známy z programu For the Love of Cars (2014). Reláciu Building Cars Live, ktorá divákom a diváčkam priblíži, ako sa konštruujú autá, plánuje BBC začať vysielať už túto jeseň. Nakrúcať ju budú v závode spoločnosti BMW v Oxforde. "Neviem sa dočkať chvíle, keď postavím auto. Naživo," vyjadril sa 52-ročný May v oficiálnom vyhlásení.
May moderoval Top Gear spolu s Richardom Hammondom a Jeremym Clarksonom. Posledný menovaný však v marci prišiel o miesto. Napadol totiž jedného z producentov programu Oisina Tymona. Hammond a May následne oznámili, že s BBC nepredĺžia kontrakty. Nakrúcanie novej série sa začne o niekoľko týždňov, pričom ešte predtým, 28. júna odvysielajú poslednú epizódu so starým moderátorským triom. Tá sa bude skladať z dvoch častí, ktoré nakrútili ešte pred Clarksonovým suspendovaním. Novým moderátorom bude Chris Evans.


©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.