20. 1. 2017

VÝROKY TÝŽDŇA

  VÝROKY TÝŽDŇA
        

Znesiem karikatúru na celú stranu, znesiem aj nevzdelanosť redaktorov, akým je pán Pataj, ktorý napíše, že som si o sedem stupňov polepšil hodnosť, a znesiem aj to, že jeden deň píše redaktor Denníka N o žltých vlakoch a druhý deň o armáde. Možno by som sa zamyslel, či nemajú nejakú špeciálnu úhradu od ľudí, ktorých ja kritizujem. Či už od RegioJetu či EPH. Ale určite verejne vyzývam Denník N k tomu, aby okamžite po skončení tejto tlačovej besedy stiahol z portálu Cynickej obludy fotografiu, kde je napísané, "už ma neoslovujte K.O..., už ma oslovujte kapitán Danko. Pretože sa dnes hanbím ísť domov k svojim synom. Dostal som túto fotografiu od môjho 15 ročného syna, ktorý sa dnes pýtal, či je normálne, aby v Slovenskej republike jeho otca oslovovali takým spôsobom.Verejne vyzývam Denník N, aby mi oznámil sumu, ktorou mi prispeje za túto urážku, a ja sám osobne prispejem touto sumou pre pozostalých vojakov a keď nie, budem sa o ňu súdiť..."
Andrej Danko

"Můj syn se narodil jako světoobčan, má americké občanství s tím, že vystudoval britskou školu, i angličtinu jako druhý rodný jazyk. Zamiloval si Francii a většinu času teď tráví tam. Nebudu se zlobit, když se rozhodne žít nastálo jinde,...Moc bych si přála, aby byly naše hranice zamčené na sto západů. Česko je náš domov, naše hnízdo, naše zázemí. Žijeme v nádherné zemi, kterou bych nevyměnila za žádnou na světě. Je naše a neměli bychom se o ni jen tak s někým dělit."
Lucie Bílá


"Celé kultúrne Slovensko si už tretí deň láme hlavu nad tým, ako môže niekto pri udeľovaní štátnych vyznamenaní spáchať taký kultúrny zločin, také barbarstvo, že uprednostní pred slávnym textárom a dramaturgom Borisom Filanom provinčného manažérika Pohody Kaščáka, ktorý dokázal pošpiniť pravicovou rusofóbnou politikou ešte aj hudobný festival... Konečne sa na to prišlo. Filan má na americkej ambasáde chybný kádrový posudok, lebo písal texty pre "socialistický" Elán. Navyše, Kiska mal aj osobný dôvod - nasledovný Filanov text považuje za výsmech svojej celoživotnej kariére v nebankových subjektoch: "Aj keď bez peňazí, žiadne dlžoby, sme ako vtáci, aj keď bez peňazí, je streda našich zlatých čias." Ľudia bez dlžôb?! Tešiaci sa, že sú bez peňazí?! Kde by, preboha, bolo s takýmito ľuďmi Kiskovo podnikanie! Veď by skrachoval! Filan od Kisku v živote štátny rád nedostane. Je to osobné ☺"
Luboš Blaha


„Chcem vás poprosiť, aby ste naozaj aj vy pomáhali ľuďom, nielen v spôsobe depresií a života, ktorý na konci bude len čierny bod, ktorý bude hovoriť len o tom, že všetko je zlé.“
Andrej Danko


"V sobotu bol v Bratislave slovensko-ruský večierok Starý/Nový rok. Dopadol veľmi dobre. Keď folklórny súbor z Bratislavy-Rače zahral a zaspieval Kalinku, všetci začali hovoriť spontánne po rusky. Na budúci rok zopakujeme."
Ján Čarnogurský


"Páter Halík by už opravdu měl přestat naslouchat hlasům z pekla,“
Jiří Ovčáček

"Trump určite prišiel a okamžite vyrazil za moskovskými prostitútkami. Je to dospelý človek a okrem toho muž, ktorý sa dlhé roky podieľal na organizácii súťaží krásy. Spoločensky sa stýka s najkrajšími ženami sveta. Pokladám za ťažko uveriteľné, že utekal do nejakého hotela, aby sa tam stretol s našimi dievčatami so zníženou spoločenskou zodpovednosťou.,"
Vladimir Putin


„Čudujem sa, že ľudia dokážu pozerať televízne spravodajstvo na komerčných televíziách, ale aj vo „verejnoprávnej“ RTVS, pretože to, čo sa na nich denne valí, je informačná žumpa. Pred revolúciou kontrolovala médiá vládnuca strana, dnes cenzurujú mainstream oligarchovia a tretí sektor. Oni rozhodujú o tom, komu zničia existenciu v priebehu troch dní a osemdesiat percent národa im na to skočí.“
Lenka Eremiášová