30. 3. 2017

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Anglický spevák a skladateľ Harry Styles sa prvý raz naživo predstaví ako sólový umelec 15. apríla v televíznej komediálnej show Saturday Night Live (SNL). Spolu s ním bude hosťom aj komik Jimmy Fallon. Správu zverejnili tvorcovia SNL v utorok na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.
Harry Styles sa na sólovú dráhu vydal minulý rok po tom, ako oznámila pauzu skupina One Direction, v ktorej sa preslávil. Dvadsaťtriročný spevák v sobotu 25. marca zverejnil 30-sekundový teaser na debutový singel. V krátkom videu kráča za zvuku inštrumentálnej skladby cez zadymenú miestnosť. Na konci sa pozrie do kamery a na obrazovke sa objaví dátum 7. apríla. V sobotu tiež rodák z Redditchu vo Worcestershire zverejnil prostredníctvom služby Instagram tri biele obrázky - rovnako ako v septembri minulého roku, keď oznámil, že sa objaví na titulnej strane magazínu Another Man.
Spomínanú skupinu One Direction pôvodne tvorili Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu opustil v marci 2015. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Zayna Malika už len ako štvorica. Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané