27. 3. 2017

TA3 NEWS

TA3 NEWS

Relácia V politike, vysielaná na TA3 dňa 26. 3. 2017, bola s podielom na trhu 34,6 % v cieľovej skupine A status s VŠ (top manažéri) - jednotkou na trhu.
V premiére si reláciu pozrelo 473 tis. divákov (reach 473 tis.) a spolu s reprízou dosiahla relácia V politike včera kumulatívny reach 754 tis. divákov. Premiéra relácie mala trhový podiel 14,6 % v cieľovej skupine 12+ (2. na trhu).
Hosťami relácie V politike, ktorú od 11.00 hod. moderoval Noro Dolinský, boli: Andrej Danko (SNS), predseda NR SR, predseda strany, Robert Fico (SMER-SD), predseda vlády, predseda strany, Béla Bugár (MOST-HÍD), podpredseda NR SR, predseda strany, Richard Sulík (SAS), poslanec EP, predseda strany, Marian Kotleba (KOTLEBA-ĽSNS), poslanec NR SR, predseda strany, Boris Kollár (SME RODINA), poslanec NR SR, predseda strany a Igor Matovič (OĽANO-NOVA), poslanec NR SR, predseda strany.
Témou relácie, o ktorej diskutoval Noro Dolinský so svojimi hosťami, boli: Rok súčasnej vlády, stav spoločnosti, rušenie tzv. Mečiarových amnestií a Kováčových milostí, aktuálne kauzy a ich riešenia, boj s korupciou a extrémizmom, zahraničnopolitické smerovanie SR.
Témy včerajšej relácie V politike zaujali nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé iné slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online bola zmienka o témach z relácie citovaná
v 62 rôznych mediálnych príspevkoch.
Televízia TA3 zároveň včera dosiahla najvyšší trhový podiel za ostatných 12 mesiacov, keď v cieľovej skupine 12+ dosiahla celodenný share 4,1 %.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS Sk). Všetky CS sú merané s hosťami.
Údaje o návštevnosti webu pochádzajú z merania AIM monitor.