2. 3. 2017

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Anglický herec Nicholas Hoult si zahrá v historickom filme The Favourite (2018) pod režisérskou taktovkou režiséra Yorgosa Lanthimosa. Rodák z Wokinghamu v Berkshire stvárni Harleyho, lídra Konzervatívnej strany počas vlády kráľovnej Anny na prelome 17. a 18. storočia. Spolu s ním sa vo filme predstavia aj herečky Emma Stone a Rachel Weisz.
Scenár napísali Deborah David a Tony McNamara, producentmi budú Ceci Dempsey zo Scarlet Films, Ed Guiney z Element Pictures a Lee Magiday. Výkonným producentom bude Andrew Lowe.
Nicholas Hoult sa na plátne po prvý raz predstavil vo veku sedem rokov v snímke Intimate Relations (1996). Ako dieťa zažiaril v adaptácii románu Nicka Hornbyho Ako na vec (2002), kde si zahral po boku Hugha Granta. V roku 2009 ho módny návrhár Tom Ford obsadil do svojho režisérskeho debutu Single Man (2009), kde účinkoval spolu s Colinom Firthom a Julianne Moore, a v roku 2010 sa stal tvárou Fordovej jarnej kolekcie okuliarov. Okrem toho sa objavil v Súboji Titanov (2010), fantasy Jack, zabijak obrov (2013), hororovej romantickej komédii Warm Bodies (2013), sci-fi Mad Max: Zbesilá cesta (2015) a známy je tiež ako mutant Hank s prezývkou Beast zo série komiksoviek X-Men (2011, 2014, 2016).

Anglický herec Sean Teale si zahrá v pilotnom filme pripravovaného seriálu zo sveta X-Menov spoločnosti Marvel. Rodák z Londýna sa v novinke predstaví ako Marcos Diaz, cieľavedomý bojovník a rebel, ktorého okolnosti prinútia spolupracovať s ostatnými mutantmi. Jeho alter ego Eclipse, so schopnosťou absorbovať a ovládať fotóny, je novovytvorený mutant vo svete X-Menov.
Zamýšľaný seriál by mal sledovať rodičov, ktorí zistia, že ich deti majú mutantské schopnosti. Po úteku z domu sa rodina pridá k ilegálnej skupine mutantov a je nútená bojovať o vlastný život. "Postačí, ak poviem, že je to príbeh, ktorý prinesie postavy, z ktorých budú fanúšikovia nadšení. Nemôžem hovoriť detailnejšie, ale sú tam aj X-Meni. Je to príbeh, ktorý sa dotýka sveta mutantov, jedným elementom je napríklad rodina na úteku. Filmy a komiksy začali práve s X-Menmi a predstavili svet z perspektívy mutantov. Táto show to obracia naopak v tom zmysle, že príbeh sa nebude odohrávať len vo svete ľudí, ktorí už sú X-Meni a poznajú tento svet," prezradil jeden z tvorcov seriálu Matt Nix.
V pilotnom filme sa okrem Teala predstavia aj Stephen Moyer, známy zo seriálu True Blood: Pravá krv (2008 - 2014), ako ambiciózny právnik Reed, Jamie Chung z Kde bolo, tam bolo (2013) či Blair Redford.
Zatiaľ nepomenovaný projekt pripravuje Marvel Television v spolupráci s 20th Century Fox Television. Výkonnými producentmi sú Matt Nix, Bryan Singer, Lauren Shuler, Simon Kinberg, Jeph Loeb a Jim Chory. Bližšie informácie by mala televízia Fox oznámiť na jar.
Anglický herec Sean Teale sa stal známym ako Nick Levan, ktorého si v rokoch 2011 - 2012 zahral v seriáli Skins (2007 - 2013). V roku 2014 sa predstavil ako Franco v Pánovi Selfridgeovi (2013 - 2016) a v rokoch 2014 - 2015 ako Princ Condé v druhej sezóne Kráľovstva (2013). Stvárnil tiež hlavnú úlohu v sci-fi sérii Incorporated (2016 - 2017), ktorú však zrušili hneď po prvej sezóne.


©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.