31. 8. 2017

Personálne zmeny v RTVS



Personálne zmeny v RTVS
 

V Rozhlase a televízii Slovenska (RTVS) prichádza k personálnym zmenám na manažérskych pozíciách. Novým riaditeľom sekcie generálneho riaditeľa bude od 1. septembra Marek Knut, ktorý v tejto funkcii nahradí Danielu Migrovú. Riadenie sekcie marketingu a komunikácie od 1. septembra prevezme Richard Jajcay. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková.
      "Som rád, že do služieb RTVS prichádzajú skúsení profesionáli, ktorí svoje dlhoročné skúsenosti zúročia v nasledujúcich rokoch v prospech našich divákov a poslucháčov," vyjadril sa v tejto súvislosti generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.
      Podľa informácií hovorkyne RTVS bol Marek Knut od roku 1996 do roku 2011 výkonným riaditeľom a spolumajiteľom agentúry Publicis Knut, člena tretej najväčšej komunikačnej sieti na svete Publicis Wordwilde. V agentúre sa venoval rozvoju podpory klientov v oblasti marketingu, komunikácie a PR a zároveň bol komunikačným poradcom.
      V ostatnom období pôsobil ako biznis a komunikačný konzultant v spoločnosti ColorBox pre klientov z oblastí maloobchodu, módy, logistiky a finančných služieb a pri príprave komunikačných a marketingových projektov. "Je pre mňa výzvou pomôcť generálnemu riaditeľovi pri napĺňaní novej koncepcie RTVS," uviedol Knut.
      Richard Jajcay bol štyri roky obchodným a marketingovým riaditeľom v Tlačovej agentúre Slovenskej republiky. Na rovnakej pozícii pôsobil aj v spoločnosti Perex, v spoločnosti Ecopress bol členom predstavenstva a sedem rokov riaditeľom klientskeho servisu v reklamnej agentúre CD Ogilvy & Mather.
      V rokoch 2008 až 2016 pôsobil ako člen výboru Slovenského ochranného zväzu autorského a od roku 2016 ako člen jeho predstavenstva. "Je to neodolateľná príležitosť zúročiť moje skúsenosti z iných typov médií, marketingu a reklamy," konštatoval Jajcay.

Copyright © TASR 2017