1. 9. 2017

VÝROKY TÝŽDŇA

         VÝROKY TÝŽDŇA



„ Za nepodpísaním uznesenia o dotácii vo výške približne 1700 eur sú posledné skúsenosti s divadelným súborom. Predseda BBSK Marian Kotleba bol zvolený, aby ochraňoval a presadzoval tradičné hodnoty a preto v tomto prípade využil svoju zákonnú právomoc a uznesenie o dotácii z verejných zdrojov nepodpísal."
Milan Uhrík, riaditeľ Úradu BBSK

"Viete si predstaviť že sa tu mohlo spokojne jesť. To, čo ste počúvali v médiách že horalka, tak si predstavte, že vás je tu teraz 150 a rokujete o vážnych zákonoch a 150 z vás tak ako to urobila jedna kolegyňa v prvej lavici si otvorí 150 horaliek. Ani vy v triede nemôžte telefonovať, nemôžte jesť, ale niekedy je to ťažké ľuďom vysvetlovať. A potom prídu rôzne ataky."
Andrej Danko


"Hitler, ktorý zabil milióny ľudí, nepriniesol žiaden osoh, aj keď bola jeho pohnútka správna."

Taró Asó,podpredseda japonskej vlády 


„Príhovory ústavných činiteľov vôbec nesvedčia o tom, že ĽS Naše Slovensko treba považovať za fašistov. Svedčia len o tom, že ĽS Naše Slovensko je jedinou skutočnou opozíciou voči zabehnutému systému politicko-ekonomických kšeftov, ktoré sa zradní politici snažia za každú cenu udržať aj naďalej“.
ĽS NS
 

„ Odstránil som návštevy bývalého koncentračného tábora Auschwitz a Múzea histórie poľských Židov plánu prehliadok organizovaných pre zahraničných novinárov. Chcem propagovať hodnoty poľskej kultúry a nepotrebujem ukazovať miesta a udalosti spojené s históriou iných národov".
Marek Olszewský už nie riaditeľ Poľskej organizácie cestovného ruchu