29. 6. 2018

Rádio_FM Night

Rádio_FM Night

Rádio _FM odštartuje v piatok sériu hudobných akcií. Rádio_FM prichádza s novou hudobnou aktivitou, v rámci ktorej ponúkne mená známe z denného vysielania, nováčikov, ale aj tých, ktorých poslucháči zatiaľ poznajú iba podľa hlasu. Séria akcií Rádio_FM Night štartuje už tento piatok 29. júna o 20.00 h v bratislavskom KC Dunaj.

Rádio_FM Night je ďalšia z akcií, ktorou sa chceme dostať bližšie k poslucháčom. Navyše, naša značka by mala byť zárukou kvalitne zostavených line-upov. Okrem DJských setov by sme pod hlavičkou Rádio_FM Night v budúcnosti radi ponúkli aj koncerty slovenských kapiel známych z nášho éteru,“ priblížila šéfdramaturgička Rádia_FM Janka Imrichová.
V piatok sa v KC Dunaj bude zabávať na dvoch parketoch – na terase a v hlavnej sále. Hudobnú produkciu začne na terase DJ Junior, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou domácej klubovej scény. Hneď po ňom sa v exkluzívnej DJs verzii predstavia dvaja členovia známej elektropopovej kapely NOISECUT, ktorá tento rok zažíva návrat na scénu. Predstavila sa na tohtoročných Rádiohlavách a zahrá aj na blížiacej sa Pohode.
O zábavu na hlavnom parkete sa postará jedna z najvýraznejších postáv slovenského hip-hopu DJ Vec. Breakbeatu a bass music sa vo svojej tvorbe venuje DJ Macho, ktorého nahrávky sa objavujú v ponuke britských, gréckych či ruských vydavateľstiev. Ďalším z vystupujúcich je Galagha, dobre známy nielen z relácie Scéna_FM, ale aj zo slovenských klubových pódií.
Ďalšie tanečné noci pripravuje Rádio_FM po letných prázdninách.