23. 3. 2021

RTVS si pripomenie osobnosť Hany Hegerovej v televíznom aj rozhlasovom vysielaní

RTVS si pripomenie osobnosť Hany Hegerovej 

 


v televíznom aj rozhlasovom vysielaní



Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) si pripomenie osobnosť speváčky a herečky Hany Hegerovej v televíznom aj rozhlasovom vysielaní. TASR o tom informoval PR manažér Filip Púchovský. Česká šansoniérka Hana Hegerová, ktorá sa narodila v Bratislave, zomrela vo veku 89 rokov. V utorok to uviedla Česká televízia na svojej webovej stránke.
V utorok večer uvedie RTVS na Jednotke o 22.25 h film Kdyby tisíc klarinetů, Dvojka si Hanu Hegerovú pripomenie o 21.00 h v dokumente Nešťastná šťastná Hana Hegerová a Trojka o 22.05 h zaradila hudobný program Hana Hegerová v štúdiu S.
Rádio Slovensko si ju pripomenie v stredu (24.3.) v rannom vysielaní, vo štvrtok (25.3.) večer po 19.00 h vo Svete hudby a v sobotu (27.3.) po 13.00 h v relácii Túto hudbu mám rád, ktorú odvysiela v nedeľu (28.3.) o 10.00 h aj Rádio Regina. Okrem toho si Hanu Hegerovú Rádio Regina pripomenie aj stredu a v piatok v popoludňajšom vysielaní.
Rádio Devín pripravilo niekoľko špeciálnych relácií, v ktorých si pripomenie jej spevácke interpretačné umenie. V stredu o 8.08 h zaznejú jej piesne v relácii Čo dnes počúva, na sobotu o 11.40 h pripravila redaktorka Soňa Horňáková hudobný profil Hany Hegerovej v relácii Gramoretour a o 13.00 h poslucháčom ponúkne mix jej šansónových hitov hudobný dramaturg Rádia Devín Ľuboš Černák v relácii Z playlistu.

 

Copyright © TASR 2021