8. 4. 2021

Na hrane v TV JOJ

Na hrane v TV JOJ

Televízia JOJ aj v tomto roku ponúka svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. 

Každý štvrtok večer si nenechajte ujsť naživo politický duel, aktuálne témy aj exkluzívne prieskumy. Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam. 

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie na webe www.hrane.joj.sk. Od septembra moderuje reláciu jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková. 

Pozvanie do diskusie prijala vo štvrtok 8. apríla prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Moderátorka sa bude s prezidentkou rozprávať o staronovej vláde a o jej úlohách a očakávaniach, o roli prezidentky pri kreovaní novej vlády, o jej postojoch k vládnym predstaviteľom a tiež k predstaviteľom opozície. Hovoriť však budú aj o pandémii a o tom, ako prekonať krízu, či o riešeniach pre občanov zasiahnutých sociálnoekonomickými dosahmi. 

Sledujte Na hrane vo štvrtok 8. apríla o 21:40 na JOJke.