24. 2. 2022

Originálna zábavná šou 2 na 1 sa vracia na obrazovky TV Markíza s novými časťami a viacerými novinkami

Originálna zábavná šou 2 na 1 sa vracia na obrazovky TV 

 
Markíza s novými časťami a viacerými novinkami

Prvým exkluzívnym hosťom moderátorov Adely Vinczeovej a Dana Dangla bude populárna speváčka Dara Rolins. Diváci sa v 4. sérii úspešnej šou môžu tešiť aj na viaceré atraktívne novinky a veľké prekvapenia.


Obľúbená zábavná šou 2 na 1 autorskej a moderátorskej dvojice Adela Vinczeová a Dano Dangl sa vracia s novými časťami. Diváci si ich budú môcť vychutnávať od štvrtka 24. februára 2022 v exkluzívnom týždňovom predstihu na VOYO a následne od štvrtka 3. marca 2022 o 20:30 hod. na obrazovkách televízie Markíza.

Populárne moderátorské duo si každý týždeň vezme „na paškál“ vždy jedného zaujímavého hosťa, ktorý musí v priebehu šou absolvovať sériu rôznych úloh, skúšok alebo výziev nazývaných „brány“, ktoré ho dostanú do neštandardných a nie celkom komfortných situácií. Diváci sa tak opäť budú môcť zabávať na množstve vtipných momentov a reakcií, ktoré vznikali pod vplyvom nečakaných udalostí.

Nebudú však chýbať ani novinky, ktoré formát ešte viac zatraktívnia. „Diváci sa môžu tešiť na nové „brány“ ako Moja superschopnosť alebo Moja srdcovka, ako aj na ešte drsnejšie a zábavnejšie situácie, ktoré sme pre naše „obete“ pripravili v rámci Skrytej kamery. A s veľkými prekvapeniami týmto ani zďaleka nekončíme,“ prezradila kreatívna producentka Dominika Jašková.

Adela a Dano už vo svojej originálnej šou privítali 24 hviezdnych hostí, ktorí sa nezľakli ani neraz značne bizarných zadaní pod dohľadom skrytej kamery. Túto jar k nim pribudne ďalších 8 nemenej silných mien, dôkazom je hneď to prvé, pozvanie exkluzívne prijala jedna z najpopulárnejších speváčok na Slovensku aj v Česku - Dara Rolins.

„Dara si v šou zaspomínala na svoje detstvo, ale aj na veci, ktoré ju samú šokovali. Verejne o nej prehovorila jej dcéra Laura a veľkého prekvapenia sa jej dostalo od top slovenských speváčok, ktoré jej prišli vzdať hold. Mimoriadne sa vydarila aj Skrytá kamera, diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ priblížila Dominika Jašková.

Jedinečný pôvodný formát vyvinutý v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Noemo vstupuje túto jar už do svojej 4. sezóny. Hneď po uvedení pilotnej časti vo februári 2018 a následne aj kompletnej 1. série na jar 2019 sa stal jedným z najúspešnejších televíznych projektov na celom trhu a vynikajúcu výkonnosť si udržiaval aj v nasledujúcich sezónach.