11. 1. 2023

TV Markíza a Voyo prinesú čerstvé rozhovory s princom Harrym

 TV Markíza a Voyo prinesú čerstvé

 rozhovory s princom Harrym

 
Televízia Markíza operatívne zaraďuje do vysielania absolútne čerstvý rozhovor s princom Harrym, ktorý viedol renomovaný americký moderátor a novinár Anderson Cooper. Vojvoda zo Sussexu v ňom odhalil viacero prekvapivých faktov o trápení, ktoré zažíval po smrti svojej matky, princeznej Diany, o jeho vojenskej službe v Afganistane, dramatickom rozkole s britskou kráľovskou rodinou, či o súčasnom živote s manželkou – bývalou herečkou Meghan Markle. Rozhovor si diváci budú môcť pozrieť so slovenským voiceoverom pod názvom Princ Harry: Vlastnými slovami už túto stredu 11. januára 2023 so začiatkom o 22:00 hod. a následne po odvysielaní bude dostupný aj v ponuke streamovacej služby Voyo.

„Markíza je vždy na pulze diania a aktuálne reaguje na zásadné udalosti doma i vo svete, a to buď vlastnými mimoriadnymi reláciami alebo akvizičnými programami. Či už v lineárnom vysielaní alebo na Voyo sme slovenským divákom exkluzívne priniesli napríklad šokujúce dokumenty o speváčke Britney Spears, ostro sledovanom súdnom procese herca Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heard, vlani sme sprostredkovali veľký návrat speváckej megahviezdy Adele na koncertné pódiá a teraz, taktiež len pár dní po odvysielaní v USA, prinášame explozívny rozhovor s princom Harrym, ktorého obsah pozorne sledovali médiá po celom svete,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza. „A to ani zďaleka nie je všetko, už čoskoro sa predplatitelia Voyo môžu tešiť aj na ďalší výnimočný dokument s názvom Brad a Angelina: Vzostup a pád hollywoodskeho manželstva či otvorenú spoveď herca Matthewa Perryho alias Chandlera z kultového seriálu Priatelia,“ dodala.

Princ Harry rozhovor poskytol pri príležitosti vydania svojich kontroverzných memoárov s názvom Spare (Náhradník), ktorý je narážkou na jeho zástupnú rolu v následníckej línii. Hovorí v ňom aj o svojom komplikovanom vzťahu s bratom Williamom, následníkom britského trónu. Začiatok ich súrodeneckej rivality sa mal začať už po smrti ich matky v roku 1997. Práve princeznej Diane je venovaná značná časť interview. Harry okrem iného spomína na okamih, keď im ich otec, vtedy princ Charles, dnes už kráľ Karol III. povedal, že auto s matkou oboch princov havarovalo. Spomína tiež, ako v dvadsiatich troch rokoch prvýkrát navštívil Paríž a prešiel tunelom, v ktorom jeho matka zomrela.

V rozhovore zaznievajú aj viaceré prekvapivé odhalenia. Okrem iného Harry priznáva, že v mladosti mal skúsenosti s drogami. Smútok a beznádej zaháňal nielen alkoholom, ale užíval aj kokaín, fajčil marihuanu a experimentoval s halucinogénmi. A ďalej rozvádza dôvody, prečo odchod od kráľovskej rodiny, ku ktorému sa s manželkou rozhodli, vzbudil toľko mediálnej pozornosti.

Exkluzívne iba na Voyo bude od stredajšieho večera dostupný aj ďalší rozhovor, ktorý princ Harry poskytol britskej televízii ITV. Viedol ho známy moderátor a novinár Tom Bradby, s ktorým sa vojvoda zo Sussexu pozná viac než 20 rokov. Interview sa natáčalo v Kalifornii, kde princ Harry žije so svojou rodinou, manželkou Meghan Markle a dvoma deťmi, synom Archieom a dcérou Lilibet Dianou.

Aj v tomto rozhovore so slovenským voiceoverom princ Harry odhalil množstvo detailov o svojom živote v kráľovskej rodine a mimo nej. Opäť sa venuje pošramotenému vzťahu s bratom, ktorý ho mal dokonca fyzicky napadnúť, a hovorí, že dúfal, že ich vzťah sa zlepší vďaka priateľstvu ich manželiek. Ani ich vzťah však podľa vojvodu zo Sussexu nebol nikdy dobrý. Harry dokonca naznačil, že Kate Middleton na jeho ženu žiarlila. Harry sa v interview vrátil tiež k téme rasizmu, ktorá pred dvomi rokmi spôsobila veľký rozruch. Teraz Harry poprel, že by ktokoľvek v kráľovskej rodine bol rasista, ale zopakoval, že niekto – a odmietol špecifikovať kto – v rodine zmienil Archieho farbu pleti.


Nasadenie rozhovorov s princom Harrym: