14. 6. 2024

TV Markíza prinesie rozhovory s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou, aj s jej nástupcom Petrom Pellegrinim

 TV Markíza prinesie rozhovory s odchádzajúcou prezidentkou 



Zuzanou Čaputovou, aj s jej nástupcom Petrom Pellegrinim

Rozhovor so Zuzanou Čaputovou viedla moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová, odvysielaný bude už v dnešných Televíznych novinách. S Petrom Pellegrinim sa bude rozprávať redaktor Martin Prôčka a diváci si jeho prvý rozhovor pre TV Markíza vo funkcii prezidenta budú môcť pozrieť v rámci nedeľných Televíznych novín. 


Televízia Markíza už dnes večer po 19:00 hod., v rámci hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny, odvysiela exkluzívny bilančný rozhovor s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Pôjde o jej vôbec posledný rozhovor pre médiá v rámci jej funkčného obdobia, ktoré sa dnešným dňom končí. 

V otvorenom, približne 15-minútovom rozhovore s moderátorkou Zlaticou Švajdovou Puškárovou priblíži Zuzana Čaputová aj osobnejšie svoje pocity z konca významnej životnej etapy v prezidentskom úrade a ako sa rodilo jej rozhodnutie odísť z politického života. 

„Bude hovoriť o tom, ako prežívala ťažké situácie, s ktorým premiérom sa jej dobre spolupracovalo, či ako sa dá zladiť funkcia prezidentky s každodenným životom. Popisuje, akú podobu by malo mať uvoľnenie napätia v spoločnosti, aj ako by mala vyzerať snaha o zmier,“ prezradila Zlatica Švajdová Puškárová, ktorá rozhovor viedla priamo v Prezidentskom paláci. 

Následne v nedeľu 16. júna po 19:00 hod., taktiež vo vysielaní večerných Televíznych novín, prinesie TV Markíza aj rozhovor s čerstvo inaugurovaným novým prezidentom Petrom Pellegrinim. O jeho prvých plánoch a výzvach, ktoré ho čakajú na poste hlavy štátu, sa s ním bude rozprávať redaktor spravodajstva Martin Prôčka.