6. 9. 2024

VÝROKY TYŽDŇA

 VÝROKY TYŽDŇA


















-


Š
IMEČKA, KDE INDE AKO MEDZI SVOJIMI NA GLOBSECU ?

Globsec je stretnutie globalistov -chorých elitársky zmýšľajúcich ľudí túžiacich po jednej svetovej nikým nevolenej vláde, jednej svetovej digitálnej mene a jednej svetovej beztvarej mase ovečiek. Títo ľudia:
1. podporujú likvidáciu národnej kultúry
2.podporujú likvidáciu tradičnej rodiny
3.podporujú pedofilov, sexuálnych deviantov a zhubnú LGBTI agendu
4.podporujú likvidáciu suverénnych pronárodných politikov
5.podporujú likvidáciu zvrchovaných národných štátov
6.podporujú cielené miešanie etník s cieľom vytvoriť jeden multietnický guláš
7.podporujú likvidáciu slobody slova
8.podporujú genocídu národov cez zinscenované zdravotné pandémie a nedôveryhodné očkovacie kampane
9.podporujú likvidáciu suverénnych národných ekonomík, najmä likvidáciu potravinovej sebestačnosti
10.podporujú likvidáciu národného školského systému a ohlupovanie detí a mládeže
11. podporujú likvidáciu ľudskej bytosti cez rôzne formy závislostí - drogy, alkohol, sex, videohry, šoubiznis, sociálne siete ...

Verejne dehonestujú a ostrakizujú všetky slobodne mysliace a cítiace bytosti, ktoré sa im postavia na odpor. Vieme, o čom vám ide. Vieme, že ste zradcovia človečenstva. A vieme, ktorí z vás sa o to pokúšajú na Slovensku, však Mr.Šimečka...
Slovensko a slovenský národ vám nedáme! 

ZA SLOVENSKO 🇸🇰✊

🔆🔆🔆Pridajte sa🔆🔆🔆

#FREEDUROV
Lukáš Machala




ANTIGLOBSEC PRÁVE ZAČÍNA 😉


Som v Prahe, o chvíľu začne konferencia AntiGlobsec.

1.Zastavil som sa v jednom z českých kníhkupectiev a dobre som sa nasmial. Zjavne pochopili, kto je Čaputová.

2. Jej smiešnu sebaoslavnú knižku položili hneď vedľa Bidena a Harrisovú a ešte nejakú ďalšiu knihu o USA.

3. Vedia, že presne tam Čaputová patrí - do americkej sekcie 🤣

4. Na chvíľu som tú hrôzu otvoril a samozrejmé, Čaputová tam vyplakáva, že Blaha jej nadával a že ona nie je americká agentka. Že to potvrdil aj súd - prepánakráľa, to je také úbohé 🤦

5. Spovedá ju tam nejaký jej ratlík, ktorý otvorene klame, že som dav v Nitre huckal, aby o Čaputovej kričal vulgarizmus.

6. Nič také som nerobil, ľudia o nej mali kričať, že je americká agentka, ale takto liberáli vytvárajú lži a šíria po celom svete. Našťastie to okrem ich bublinky nikoho nezaujíma.

7. Celé Progresívne Slovensko, vrátane Čaputovej aj Šimečku, bolo roky nacucnuté na štát a cez svoje mimovládky zarábali státisíce.

8. Čaputovej Via Iuris dostávala neuveriteľné peniaze aj od Nadácie otvorenej spoločnosti a americkej ambasády.

9. Šimečkova família cicala priamo štát - v čase, keď Čaputová vládla s Matovičom, Hegerom a Naďom. 1,2 milióna!

10. A o takýchto pijaviciach sa teraz píšu knihy, že akí sú úžasní. Nie, nie sú. Nenávidia Slovensko a ženú nás do vojny. A zarábajú za svoje podliactvo ťažké prachy.

11. V Prahe si zorganizovali sabat militaristov, kde pozvali aj von der Leyenovú, ktorú len prednedávnom usvedčil súd z jej kšeftov s Pfizerom.

12. Toto sú ich hrdinovia. Vojnoví lobisti, ktorí ženú Európu do záhuby. Hanbím sa za nich, neuveriteľne sa za nich hanbím.

13. A som úprimne hrdý na to, že Globsec už neorganizuje tie svoje militaristické cirkusy v Bratislave - bola to vždy strašná hanba.

14. Museli sa odpratať do Prahy - tlieskam. Nech sa vojnoví štváči stretávajú inde a nie na mierumilovnom Slovensku.

15. My ideme aj v Prahe ukázať, že Slovensko a Česko chcú mier. AntiGlobsec práve začína 🙂
Ľuboš Blaha




PREZIDENT MILOŠ ZEMAN NA ANTIGLOBSECU VYJADRIL OBDIV SLOVENSKEJ VLÁDE ROBERTA FICA


Na dnešnom AntiGlobsecu v Prahe vystúpil aj prezident Miloš Zeman a vyslovil obdiv nad slovenskou vládou 👏

1. Osobitne vyzdvihol našu odvahu k národnej suverenite, ale aj to, že ostávame ľavičiarmi.

2. On sám sa, rovnako ako my, považuje za "ľavicového konzervatívca" a drží nám palce.

3. Rovnako našu vládu ocenil aj bývalý šéf Valného zhromaždenia OSN Jan Kavan, ktorý Roberta Fica označil za "najlepšieho predsedu vlády v Európe".

4. Zároveň vyhlásil, že sa hanbí za protislovenské výpady českej pravicovej vlády. Takto to cítia Češi.

5. Na pražský AntiGlobsec prišlo množstvo významných intelektuálov a politikov zo Slovenska a Čiech.

6. Zo Slovenska prišiel napríklad dekan Eduard Burda, Edo Chmelár, Ján Čarnogurský či Roman Michelko.

7. Z Česka nechýbali profesor Drulák, ekonómka Ilona Švihlíková či politici zo Stačilo, ANO, ODS či SPD.

8. Miloš Zeman vyhlásil, že to, čo nás spája, naľavo aj napravo, je odpor proti servilite. A vystihol to presne.

9. Odmietame sa skláňať pred jediným povinným názorom. Slováci aj Česi chcú suverenitu a mier.

10. Vo svojej prednáške som tvrdo kritizoval neoliberalizmus, progresivizmus aj militarizmus. A zdôraznil som, že Rusko nie je náš nepriateľ... Čoskoro bude video.

11. V tejto chvíli vás chcem len srdečne pozdraviť z Prahy, priatelia a podeliť sa s vami o výbornú atmosféru z AntiGlobsecu.

12. Keď nám Slovákom významné osobnosti na čele s Milošom Zemanom vyjadrujú obdiv, je to dôvod na hrdosť.

Nech žije Slovensko, nech žije mier ❤️
Ľuboš Blaha

"Nemecká ekonomika žije z toho, čo jej posielajú reťazce zo Slovenska a ako u nás ľudia drú. A z toho platia utečencov z Afganistanu,čo si privedú 6 žien....A to je normálne? "
Andrej Danko


KOĽKO NENÁVISTI V SEBE MUSÍŠ MAŤ, ABY SI NAPÁDAL RODINU S MALÝMI DEŤMI? 

Nenávisť slniečkarov v Bratislave sa neuveriteľne stupňuje. Schyľuje sa k ďalšiemu pokusu o vraždu - Ps-kári sú úplne utrhnutí z reťaze.

1. Práve som sa vrátil z prechádzky s deťmi - bol som kočíkovať na Slavín. Otec, dve malé deti a bábo. 

2. A čo napadne priemerného PS-kára ako prvé, keď vidí šťastnú rodinku? Začne Blahovi nadávať do "sk...ných boľševikov", "špín" a podobne.

3. Samozrejme pred deťmi, pretože títo prázdni ľudia netušia, čo je to mať rodinu a aké je to vychovať deti. Oni vidia len seba, svoje ego a svoj biznis.

4. Len za dnešnú dvojhodinovú prechádzku sa našli traja primitívi, ktorí takto začali skakať. To je rekord. Zjavne sú riadne vyhecovaní. Šimečkova robota.

5. Moje decká sú už vytrénované a vysmiali ich. Ešte za nimi kričali posmešky. Slniečkari s hanbou utiekli. Ale tu ide o princíp. Koľko nenávisti v sebe musí mať človek, aby napádal rodinu iba pre iný názor? 

6. Ale toto z nich robia liberálne médiá. Nestačilo, že z Cintulu urobili vraha. Potrebujú vymyť mozgy aj ďalším - veď raz im to možno vyjde a niekoho zo Smeru sa im takto podarí zlikvidovať. Toto chcete, že?

7. Obete liberálneho výplachu mozgov majú veľmi podobný sociologický profil. Ak majú formálne vzdelanie, je to zväčša v inej oblasti, ako sú humanitné vedy, nevedia nič o dejinách ani filozofii. 

8. Vo svojom živote obvykle prečítali menej kníh, než som ja napísal. Ale keďže si raz denne preletia pár článkov z Denníka N, tak sa cítia ako intelektuálni preborníci a hneď by Einsteinovi vysvetlili aj teóriu relativity. 

9. V nejakej nadnárodnej korporácii robia druhotriednych poskokov, západní šéfovia si s nimi vytierajú podlahu, sú ponížení a urazení. Ale napriek tomu k svojim zahraničným bossom vzhliadajú a otrocky im slúžia. 

10. Svoje komplexy si vybíjajú na bežných Slovákoch. Oboria sa na predavačku v obchode, vynadajú čašníčke, povyšujú sa nad seniormi, na sieti si zahejtujú na Fica či Blahu.

11. V telke počuli, že Rusko je zlo a nikdy im ani nenapadlo, že by si naštudovali aj argumenty druhej strany - politiku vnímajú ako fanatici náboženstvo. Nech každý s iným názorom zhorí na hranici!

12. Nenávidia Slovensko a zo všetkého najviac nenávidia tých, ktorí sa za Slovensko bijú. A ktorí odmietajú diktát zo Západu. 

13. Priam chorobne nenávidia Smer. Fica a Blahu by najradšej zabili. A keď ich vidia, vojde do nich všetka tá ideologická zlosť, ktorú tu roky živia tie ich Smečká, Nká a Aktuality. 

14. Je im jedno, že je tam Blaha s rodinou. Im predsa na žiadnej rodine či deťoch nezáleží. Ani na národe. Ani na ničom - len slastný egoizmus. O tom je ten ich liberalizmus. 

15. Prečítajte si Ericha Fromma, keď opisoval generáciu mladých Nemcov pred druhou svetovou vojnou. Tie isté komplexy, tá istá nenávisť, ten istý nihilizmus a fanatizmus. Takto sa rodí každý fašizmus.

Milí priatelia,

PS-kári v Bratislave už stratili akékoľvek zábrany. Prehrali voľby a nedokázali zastaviť premiéra Fica ani násilím. Tá zloba v nich už priamo klokotá. Čo príde ďalej? 

Na toto zlo žiadne vznešené reči o zmierení nebudú stačiť. S týmto extrémom sa musíme rázne porátať. Kým nebude tiecť ďalšia krv.

My si naše rodiny uchránime, vy progresívni fašisti, nás nezastrašíte.

Venceremos ✊
Ľuboš Blaha

"Snažím sa im dovolať, ale nemajú žiadne telefónne číslo"
Marek Šoun

„Je to šialené, že moje čísla v prieskumoch idú hore. Kto to počul - obvinia vás za zasahovanie do prezidentských volieb, na ktoré máte plné právo - obvinia vás a vaše volebné čísla stúpnu,“ 
Donald Trump


"My hovoríme o tom, že on  nemá problém organizovať ulicu, podávať na ministrov, ktorí nič zlé neurobili. Ani Šimečková a ani pán minister Susko neurobili nič protizákonné. Začali robiť poriadok, z ktorých čerpala rodina Šimečková..."
Robert Fico





















SOROSOVCI VŠETKÝCH KRAJÍN, UKÁŽTE SA...

A potom zmiznite a neotravujte slušných ľudí...
Lukáš Machala