1. 11. 2005

Inšpiratívne

Inšpiratívne
To bolo expresne rýchle liečenie! V Záhorskej Bystrici pôsobí mediálny gang V dome zavládol strach a hrôza! Čas premien Nemôže sa na seba dívať!
Parišková dominuje
Mám dosť svojich chamtivých rodičov! Prežili zemetrasenie. Neprežijú však bez pomoci *
CME zatiaľ tají, či urobí v Markíze zmeny Mediálna spoločnosť Central European Media Enterprises (CME), ktorá získala kontrolný podiel v televízii Markíza, nechce zatiaľ prezradiť, či chystá v televízii aj nejaké personálne zmeny. Ako povedala pre agentúru SITA riaditeľka CME zodpovedná za komunikáciu s médiami Romana Tomasová, pre spoločnosť je podstatné to, že televíziu vlastní a kontroluje.
"To znamená, že CME je zodpovedná za jej riadenie, fungovanie a prevádzku," dodala Tomasová, ktorá rovnako odmietla komentovať aj to, či spoločnosť chystá v TV Markíza aj nejaké programové zmeny. CME podpísala zmluvu s tromi partnermi v TV Markíza a tým zvýšila svoj podiel na 80 percent. "CME tak získala kontrolný podiel nielen na hlasovacích právach, ale aj ekonomický," konštatovala Tomasová. Dvaja z troch doterajších slovenských spolumajiteľov spoločnosti Markíza - Slovakia, s.r.o. Blatné, ktorá je držiteľom vysielacej licencie, zostanú vo firme naďalej kapitálovo angažovaní. Spoluvlastníkmi zostanú Ján Kováčik a Milan Fiľo, zo zoznamu spolumajiteľov tak vypadne František Vizváry. Robila sa celá príprava tu a takto ? Milana Fiľa a Ivana Kmotríka naznačoval, že sa bavili buď o futbale, misskách, alebo o Palovi Ruskovi a Markíze. To posledné je asi nepravdepodobné, však ? Piatok, október 07, 2005 *Tituky.www.markiza.sk