6. 6. 2008

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"To nie je otázka nášho záujmu. Niečo bolo dohodnuté. Na základe tejto dohody sa riaditeľ stal riaditeľom. Táto dohoda však v ďalších pokračovaniach neplatí. To nie je otázka len námestníka. Je to aj otázka toho, že je tu kopa ľudí, ktorá bola za bývalej vlády vyhodená zo služby len preto, že odmietli porušovanie zákona. Čiže logicky sme očakávali, že budú títo ľudia rehabilitovaní a minimálne sa im služba ospravedlní alebo ich pozve naspäť.Uviedli aj ktorých. Je to v ich spisoch založené, ale napriek tomu nie je ochota sa tým zaoberať." Vladimír Mečiar

"Predseda Národnej rady SR Pavol Paška nevie nič o kaštieli vo Veľkých Levároch, nikdy neuvažoval, ani neuvažuje o kúpe akéhokoľvek kaštieľa. Práve naopak, je všeobecne známe, že na odpredaji tohto kaštieľa mali počas predchádzajúcej vlády záujem pán Mikuláš Dzurinda a bývalý minister zdravotníctva Rudolf Zajac a za výrazne nižšiu cenu, ako je tá dnes medializovaná."

Jozef Plško,hovorca šéfa parlamentu

„Danielko má vytvorený kútik u Anetinho šéfa. Je to prvé bábätko, ktoré s nami bude tráviť v televízii toľko času, a dúfame, že tu bude spokojné."

Tatiana Tóthová, hovorkyňa TV Joj