8. 2. 2009

Nedeľné rezna a káva

Nedeľné rezna a káva
Hlavnými témami diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 8. 2. 2009 o 11.55 h, budú postoje opozície a koalície k opatreniam na boj s hospodárskou krízou, slovensko-maďarské vzťahy a školský zákon. Diskutovať o nich budú predseda NR SR Pavol Paška (Smer-SD) s predsedom KDH Pavlom Hrušovským a v druhej časti relácie minister školstva Ján Mikolaj s podpredsedom SMK Józsefom Berényim. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
osťami relácie Zlatici Puškárovej v relácii Na telo dňa 8. februára 2009 budú: ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (SMER-SD) a podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš. Témy sú Hospodárska kríza a Rast nezamestnanosti .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 8. februára 2009 o 19.55 hod., budú Pavol Paška a Pál Csáky. Moderátor Richard Dírer bude s predsedom NR SR Pavlom Paškom (Smer-SD) a predsedom SMK Pálom Csákym diskutovať o koalično-opozičných vzťahoch, prezidentských voľbách, novele školského zákona, hospodárskej kríze a návrhoch koalície a opozície na zmiernenie jej dôsledkov.