19. 4. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie Slovenskej televízie O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 19. 4. 2009 o 11.55 h, bude výmena ministra výstavby a regionálneho rozvoja, snaha opozície ho okamžite odvolať a jazykový zákon. Diskutovať o tom budú predseda poslaneckého klubu SNS Rafael Rafaj a podpredseda KDH Daniel Lipšic. V druhej časti budú o vládnej pôžičke štátnym lesom, stave rezortu pôdohospodárstva v čase krízy a politike Európskej únie v tomto sektore hovoriť Peter Baco, poslanec Európskeho parlamentu (ĽS-HZDS) s poslancom NR SR Zsoltom Simonom (nezávislý). Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo budú v nedeľu 19. apríla 2009 minister financií Ján Počiatek (Smer-SD) a exminister financií a podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš. Témami sú finančná kríza a protikrízové opatrenia .
Pál Csákymu odišiel prvý poslanec. Bude aj posledný alebo sa mu strana rozpadne? Koalícia a opozícia sa stále hádajú. Bude aj niekedy pokoj?
Hosťami relácie V politike budú Pál Csáky, predseda strany (SMK), Boris Zala, poslanec NR SR (Smer-SD) a Eduard Kukan, poslanec NR SR (SDKÚ-DS ).