16. 5. 2010

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
Uplynulé štyri roky mali väčšinu vo vláde. Bojovali s následkami hospodárskej krízy, ich ministri čelili odvolávaniu pre problematické témy s výbušninou, sociálnymi podnikmi či jachtou v Monaku. Ustáli ich aj vďaka koaličným partnerom. Sociálni demokrati zo Smeru. Ako hodnotia minulosť a čo ich čaká v budúcnosti? Témy, ktoré súvisia so Smerom-SD, budú rezonovať v diskusnej relácii STV O 5 minút 12. Jednotka ju odvysiela v nedeľu 16. mája 2010 od 11.55 h. Pozvanie prijal predseda strany Smer-SD Robert Fico. S moderátorom Radovanom Slobodníkom bude diskutovať aj o záchrannom balíku Európskej únie, finančnej pomoci Grécku či dvojakom občianstve.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 16. mája 2010 budú: volebná líderka a podpredsedníčka SDKÚ-DS Iveta Radičová a minister kultúry a podpredseda Smeru-SD Marek Maďarič. Témami sú Pôžička Grécku a Slovensko-maďarské vzťahy .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 16. mája 2010 o 19.55 h, budú Marek Maďarič a Daniel Lipšic. Moderátor relácie Richard Dírer bude s podpredsedom strany Smer-SD Marekom Maďaričom a podpredsedom KDH Danielom Lipšicom hovoriť o problémoch spojených s pôžičkou Grécku, aktuálnych slovensko-maďarských vzťahoch, sporoch medzi koalíciou a opozíciou a možných povolebných scenároch.