11. 1. 2013

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

„ Prosím vás. Rádio Twist? Veď Andy bol protežovaný človek. Kto mu vypol rádio Twist? Nikdy nie. Pokiaľ išlo o DPH, riešilo sa, či je komerčná činnosť reklama, alebo novinárska činnosť a či má byť zdanená ako jedna, alebo druhá. Ale súčasne sa rokovalo o fonde na podporu médií .Vôbec neľutujem, že Lexa bol šéf SIS. Vôbec nie. Lexa a jeho reálny prínos pre spravodajskú službu a ochranu štátu bol iný ako mediálne kauzy. Kauza Remiáš neexistovala nikdy v tej podobe, ako bola mediálne prezentovaná. Lexa bol vo všetkých veciach, v ktorých bol obžalovaný štátom, oslobodený, lebo štát ponúkol nepravdivé, sfalšované posudky, hodnotenia, svedkov.Čo Svěchota priznal? Vypovedal a súčasne poslal list generálnemu prokurátorovi, ktorým tú výpoveď zobral späť, lebo ju robil pod donútením a vydieraním vo väzení. Remiáš ? Nešťastná náhoda. A ak sa tam niečo stalo, stalo sa zo strany skupiny z nitrianskeho podsvetia, ktorá ho celý deň prenasledovala. V aute za ním nebola SIS."
Vladimír Mečiar

„Môj otec bol komunista a zvykol počúvať moskovský rozhlas. Je to aj moja kultúra. V Rusku je dobre žiť.Ruského prezidenta Vladimira Putina mám veľmi rád a je to vzájomné. Rusko je krajina s veľkou demokraciou a Rusko nie je štátom, kde by premiér mohol občana označiť za úbožiaka.“

Gérard Depardieu

"Nechcem znieť drzo, ale herectvo je hlúpe. Ja nezachraňujem životy ako doktori alebo požiarnici. Točím filmy a to je hlúpe."
Jennifer Lawrence

 "Aktér kauzy Sasanka, ktorý do Kočnerovho termostatu hovoril o cene hlasu za voľbu generálneho prokurátora, by sa mal viac sústrediť na svoju roztrasenú predsednícku stoličku v SaS."

Ivan Gašparovič

„Bohužiaľ, nevyšla nám plánovaná kinodistribúcia tohto filmu v multiplexoch, keďže multiplexy nás na poslednú chvíľu odmietli. Odmietli nás aj napriek tomu, že mali od nás garantovaný zisk, aj keby do kina nikto neprišiel... Zvedavý som na novú televíziu Joj 3, keďže Joj už niekoľko rokov určuje trend v oblasti spravodajstva a táto televízia má byť spravodajsko-dokumentárno-lifestylová. "
Dávid Čorba ,Leon Productions

„ Z uznesenia ústavného súdu vyplýva, že prezident môže mať subjektívne vlastné dôvody, na základe ktorých zváži, že kandidát nebude vykonávať dôstojne funkciu, o ktorú sa uchádza. Pre niekoho to môže byť skutočnosť, že ten človek zavraždil dvoch ľudí, pre niekoho, že je zlodej, pre niekoho, že urobil iné pochybenie.“
Róbert Madej


“ Určite mávate chvíľky, že si niečo vymyslíte a potom sa nemôžete prestať rehotať na vlastnom nápade. Mňa práve teraz táto chvíľka navštívila a smejem sa jak blázen;) prezradiť ale neprezradím ... ale ak to urobím, tak sa určite dozviete;))”
Igor Matovič


"Ak by volala Božie meno, nazvala útočníkov bratmi, zovrela svoje ruky a nohy a povedala 'som bezmocná žena, vy ste moji bratia vo viere', potom by sa to nestalo."
Asaram Bapu hinduistický guru ku  prípadu znásilnenej indickej študentke



„ Z chodbových rečí viem, že relácia sa vedeniu nemala páčiť, tak som za takých okolnosti už nepovažoval pre seba za dôstojné ´šaškovať´ pred kamerou."
Richard Dírer


 „Kvôli tomu mi voláte? Neotravujte ma s takýmito pičovinami .”
 Leoš  Mareš  ku kritike Simony Krainovej


"Čo chcete počuť? Nejakú ľútosť? Nie! Prvé, čo mi napadlo je, že by som to najradšej zavolala Radkovi".
Hana Gregorová reagovala na smrť Jiráskovej


"Väčšina Rómov nie je schopná spolunažívania a nemôže žiť medzi ľuďmi. Sú to zvieratá a správajú sa ako zvieratá. Nemali by sme ich tolerovať a chápať, ale potlačiť. Takéto zvieratá by nemali existovať.“
Zsolt Bayer,  spoluzakladateľ strany Fidesz

 
„Ekonomické pomery sa ale odrážajú aj v peňaženkách našich obchodov.“
Ivan Gašparovič
 

" Opozičná fraška s voľbou generálneho prokurátora sa musí skončiť veľmi rýchlo, lebo to už nie je obyčajná fraška, ale je to už konanie, kedy sa začína napádať štátnosť, prechádza do hanobenia a neuveriteľných útokov, ktoré nemajú obdobu minimálne za posledných desať rokov.Obžaloba prezidenta je taká vážna vec, že sa vyskytuje možno raz za sto rokov. To chcete povedať, že ľudia typu Sulík, Frešo, Figeľ či Bugár majú legitímne právo podávať obžalobu na prezidenta? Tu nejde o Ivana Gašparoviča, ale o funkciu prezidenta. Vyrušuje nás, že opäť je pohromade zlepenec. Najprv pracovali na tom, aby sa zbavili Sulíka, teraz idú spoločne do krokov, ktoré nemajú opodstatnenie. Akoby zabudli, čo povyvádzali s voľbou generálneho prokurátora. To už naozaj majú sklerózu? Nepamätajú si, ako sa fotografovali, pečiatkovali hlasovacie lístky? Na podozrenia z korupcie? Myslíme si, že rozhodnutie prezidenta bolo legitímne. Opozíciu žiadam, aby nešírila chaos, aby nepokračovala v destabilizácii SR a neútočila na štátnosť. Vážená opozícia, poďte súťažiť. Ale jediné, čo viete, je robiť za každú cenu zle. Túto politiku musím odmietnuť."
Robert Fico